INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  PROGRAM

Când se joacă barajele pentru promovare/menținere și Conference League » Programul complet

Viitorul țintește un loc în Conference League, în timp ce Voluntari încearcă din nou să scape de retrogradare. Sursă foto: fcviitorul.ro
Viitorul țintește un loc în Conference League, în timp ce Voluntari încearcă din nou să scape de retrogradare. Sursă foto: fcviitorul.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 mai 2021 22:43 / Actualizat marti, 01 iunie 2021 12:24

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat programul complet al meciurilor de baraj din Liga 1, cele care vor consemna sfârșitul acestui sezon competițional. 

Startul va fi dat de confruntarea dintre Chindia Târgoviște și Viitorul, cea care desemnează echipa ce o va înfrunta pe Sepsi în finala pentru un loc în preliminariile Conference League. Duelul va avea loc joi, de la ora 20:30. 

Învingătoarea din partida Chindia - Viitorul va da piept cu Sepsi duminică, de la ora 20:30.

Voluntari - Dunărea Călărași și Hermannstadt - Mioveni, meciurile pentru menținere / promovare în Liga 1

Începând de sâmbătă, fotbalul românesc își mută atenția și către barajul de promovare/menținere în Liga 1. 

Echipele din Liga 1 care vor participa la baraj sunt FC Voluntari (locul 7) și AFC Hermannstadt (locul 8), în timp ce din Liga 2 vor evolua CS Mioveni (locul 3) și Dunărea Călărași (locul 4). 

Sâmbătă, 29 mai, CS Mioveni primește vizita lui Hermannstadt, de la ora 15:30. De la ora 18:00, Dunărea Călărași joacă pe teren propriu cu FC Voluntari. 

Meciurile retur au loc săptămâna viitoare. Miercuri, de la ora 19:00, Hermannstadt o înfruntă pe CS Mioveni, în timp ce joi, de la ora 20:30, FC Voluntari primește vizita celor de la Dunărea Călărași.

  • Toate partidele vor putea fi urmărite în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look+, Digi Sport și TV Telekom Sport!

VIDEO Dorinel Munteanu, mesaj radical pentru Dinamo: „Mai bine să o ia de la capăt, să nu se mai chinuie”

Citește și alte știri din Liga 1:

Andrei Cordea a bătut palma cu FCSB și jubilează: „Merg să iau titlul!”

Transfer spectaculos pregătit de FC U Craiova: un fost jucător de la FCSB cu meciuri în Serie A + doi străini din Liga 1 sunt pe listă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează