FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - VIITORUL 1-1

VIDEO. Chindia - Viitorul 1-1 » Gazdele au ratat incredibil pe final! Clasamentul actualizat

Chindia Târgoviște a remizat cu Viitorul Constanța, scor 0-0, la debutul lui Mircea Rednic pe banca dobrogenilor. FOTO: facebook.com/chindiaoficial
Chindia Târgoviște a remizat cu Viitorul Constanța, scor 0-0, la debutul lui Mircea Rednic pe banca dobrogenilor. FOTO: facebook.com/chindiaoficial

Articol de - Publicat sambata, 12 decembrie 2020 21:27 / Actualizat luni, 01 mai 2023 16:25

Chindia Târgoviște a remizat cu Viitorul Constanța, scor 1-1, la debutul lui Mircea Rednic pe banca dobrogenilor.

Vezi AICI rezultatele și programul etapei #13!

Viitorul a deschis scorul în minutul 14. Gabi Iancu, găsit excelent în careu de Dussaut, a pus latul din 12 metri, iar șutul „decarului” a fost deviat de Martac, suficient de mult pentru ca Aioani să nu mai poată interveni. 

Echipa lui Mircea Rednic a terminat în „10” prima repriză. Valentin Cojocaru, ieșit mult din poartă, l-a faultat pe Daniel Popa, după ce atacantul Chindiei trecuse ușor de el (detalii, AICI).

Chindia a forțat egalarea în partea a doua, iar Florea egala la 1 în minutul 63: șut din careu, în forță, la capătul unei acțiuni în care apărarea Viitorului a acuzat din plin inferioritatea numerică. 

Gazdele au fost extrem de aproape de victorie în minutul 88. Martac, din câțiva metri, a nimerit transversala, deși Căbuz - intrat pe teren după eliminarea lui Cojocaru - era întins pe gazon și nu mai conta în ecuația fazei.

Clasament Liga 1:

FINAL » Chindia - Viitorul 1-1

Chindia - Viitorul: echipe de start

CHINDIA: Aioani - Martac, Pițian, Fomba, C. Dinu - Neguț, Rață, Dumitrașcu, Atanase - D. Popa, Florea
REZERVE: Moldovan, Cherchez, M. Costea, Yameogo, Negrea, Berisha, Șerban
ANTRENOR: Emil Săndoi

VIITORUL: Cojocaru - Dussaut, Ghiță, Dobosavlevici, De Nooijer - Artean, Ciobanu - Matei, Iancu, Mățan - Luckassen
REZERVE: Căbuz, Satue, Benzar, Grameni, Pitu, Mladen, Fernandes, Arrospide, A. Stoian
ANTRENOR: Mircea Rednic

Stadion: „Marin Anastasovici” (Giurgiu)
Arbitru: Mladinovici Horia Gabriel (Bucureşti) / Asistenți: Urzică Vladimir (Piatra Neamţ) și Vodă Alexandru (Alba Iulia)

Citește mai multe știri din Liga 1:

VIDEO Gică Popescu, detalii de la negocierile dintre Rednic și Hagi: „Au durat 10 minute, Gică a insistat. Mircea și-a asumat acest obiectiv”

VAR-ul e încă departe de Liga 1, iar arbitrii își fac de cap » Soluția inedită propusă de LPF + Cum au evoluat greșelile împotriva echipelor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
fairplayromania
fairplayromania  •  12 Decembrie 2020, 19:43

Rednic a venit ptr imagine. Antrenează gratis. Oricum , Hagi nu are bani. Eventual vinde si el 2-3 jucători impresariaţi de fata lui . Rău a ajuns fotbalul românesc.

mircea.b
mircea.b  •  11 Decembrie 2020, 21:58

Cum puteti sa fiti atat de ignoranți când publicati un articol??? Păi scrie in interviul publicat de voi ca Iacob, Capusa si Dulca nu au drept de joc cu Viitorul, iar voi dati echipele probabile cu toti cei 3 titulari! Nu stiu daca am sa va mai citesc de acum înainte. Nici macar pe banca nu vor fi acesti jucători. E o informație foarte la indemana, pe care nici nu trebuia sa o căutați mult, e dezvăluită gratis chiar in interviul lui Emil Sandoi!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează