FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Chirilă, atac virulent la adresa lui Dinamo: "E ca un bolnav de cancer în metastază! Au fost interese meschine" » Cum crede că se poate salva echipa

Articol de GSP - Publicat luni, 13 noiembrie 2017 11:32

Ionuț Chirilă a comentat situația de la Dinamo și critică strategia avută de-a lungul anilor, spunând că de acum înainte, șefii clubului trebuie să mizeze pe jucători tineri.

"La Dinamo este haos în selecție, în transferuri și în jocul echipei. Dacă te bat echipe ca Timișoara, Botoșani și Chiajna, echipe inferioare ca valoare individuală, înseamă că ai o problemă. Sunt probleme pe organizarea jocului și de disciplină. Jucătorii care nu au disciplină în viața extrasportivă nu pot fi integrați în tactica jocului. Dar nu putem arunca haosul de la Dinamo pe o beție a jucătorilor.

Având în vedere ce jucători a vândut Dinamo de-a lungul anilor, probabil că cel mai slab a fost dat pe 2 milioane de euro, suma pe care o cere Negoiță pare derizorie. Clubul este într-o situație delicată, în cel mai greu moment din carieră.

Eu am tras mai demult un semnal de alarmă. I-am dat mesaje lui Negoiță și dacă ținea cont de ele, nu se mai ajungea aici. La Dinamo nu s-a lucrat pe principii sănătoase, ci pe interese meschine. Dinamo rămâne cu istoria și cu cei mai frumoși suporteri. Este o echipă care moare pe zi ce trece, ca un bolnav de cancer aflat în metastază.

Dinamo este la limita subzistenței. Trebuie să uite de orice obiectiv și să construiască o echipă cu jucători tineri, cu media de vârstă de 21-22 de ani, puternică. Trebuie o selecție fantastică și în fiecare an să vândă 2-3 jucători tineri și să facă rost de 3-4 milioane anual", a spus Chirilă la Pro X.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  13 Noiembrie 2017, 20:01

C. Dinu: ,,Chirila a fost inventat ca antrenor; ca si mentorul lui, Lucescu, cand da in minge face buba la picior !,,

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  13 Noiembrie 2017, 17:57

bai ,vanzator de blugi si pantofi ,mergi la dracu idiotule si nu mai vorbi de dinamo .te-au facut om alti *** de la acest club ,si acum te dai mare mahar, nulitate perversa ce esti. HAI *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ertyuiop
ertyuiop  •  13 Noiembrie 2017, 14:30
Postat de mariuss72 pe 13 Noiembrie 2017, 13:05

Eu zic sa vina geniul asta sa ne scoata din ***. Acest antrenor de elita, cunoscut in toata lumea...

va puneti intre voi la zid.....sau va mancati precum regnul canin! Trist!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close