FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - INGOLSTAD 0-1

"Cîini" fleaşcă » Apărarea dinamoviştilor a trădat şi în amicalul cu Ingolstadt

Cosmin Moţi a fost printre vinovaţi la golul nemţilor
Cosmin Moţi a fost printre vinovaţi la golul nemţilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 30 iunie 2011 10:42

Pe o ploaie torenţială, roş-albii n-au reuşit să se adune şi au pierdut cu Ingolstadt în urma unei faze fixe, scor 0-1.


La Dinamo parcă nimic nu merge în acest sezon. Ciobotariu ba e, ba nu e, Torje şi Alexe par cu gîndul mai degrabă la transferuri, atacul e bont, apărarea continuă să gafeze. Aseară, s-a mai dezlănţuit şi natura: tunete, fulgere, vînt puternic şi o perdea de ploaie, care i-au împiedicat pe "cîini" să joace cît de cît.

VEZI VIDEO DE LA MECIUL PIERDUT DE DINAMO CU INGOLSTADT

Cînd nu se poate juca pe jos, Dinamo primeşte gol pe sus! Aşa a marcat ocupanta locului 14 în liga a doua germană, după o lovitură de cap de lîngă adormiţii Moţi şi Kone. Ciobi a mers tot pe modulul 4-4-2, care se desface în 4-3-3 pe fază ofensivă, cu Alexe, Ganea şi Dănciulescu în avanposturi şi cu Bakaj pe post de servant. Dar în decor de polo roş-albilor nu le-a ieşit mai nimic din cauza băltoacelor, iar Dinamo a cunoscut prima înfrîngere din Austria. Ce-i drept, pe asemenea vreme, probabil că şi tiki-taka Barcelonei s-ar fi înecat.


Dinamo - FC Ingolstad (Germania, II) 0-1
Dinamo: G. Curcă - Cazacu, Dr. Grigore, Moţi, Pulhac - Alexe, D. Kone, Bakaj, C. Munteanu - L. Ganea, Dănciulescu. Antrenor: Liviu Ciobotariu. Au mai jucat: Naumovski, Bălgrădean, L. Rus, Mărgăritescu, Chiacu, Diabate, G. Păun, Găman, B. Pătraşcu, Mărgăritescu, Ţucudean, Muşat, Bucă, Scărlătescu

"Sîntem abia la începutul pregătirilor, ne trebuie 2-3 luni ca să ajugem acolo unde ne dorim cu toţii. Mai avem nevoie de doi jucători!"
Cornel Dinu, administrator delegat Dinamo

Click AICI pentru a vedea desfăşurarea partidei Dinamo - Ingolstadt 0-1!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
flafy
flafy  •  30 Iunie 2011, 11:16

este adevarat ca Moti a gafat la faza aia dar rezultatul nu spune nimic!! cum sa joci fotbal pe o furtuna ca aia asa puteam s-o batem si pe Real si sa ne luam bataie de la Chimia Brazi...

calinstely
calinstely  •  30 Iunie 2011, 10:44

dinamo e slaba u uuuuuu

val70
val70  •  30 Iunie 2011, 09:23

Mi se pare mie sau Moti este prin lunile 5-6.... ??!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează