FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Cîinii" neagă problemele din vestiar şi fac o promisiune: "La Dinamo nu există bisericuţe. Vom reveni în frunte"

Dinamoviştii promit să revină în fruntea clasamentului
Dinamoviştii promit să revină în fruntea clasamentului

Articol de GSP - Publicat luni, 19 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 19 martie 2012 17:22

Dinamo strînge rîndurile pentru a recăpăta prima poziţie în clasament. Conducerea "cîinilor" şi-a reafirmat sprijinul pentru Liviu Ciobotariu, iar acum jucătorii neagă zvonurile cum că atmosfera din vestiar este una tensionată

Jucătorii dinamovişti au răspuns printr-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului unui articol din Cancan care susţinea că la Dinamo sînt mari probleme de vestiar: Kone şi Platini sînt mari fani ai cluburilor din Capitală, iar Marius Niculae îi terorizează pe nou-veniţi.

"Sîntem constienti ca jocul si rezultatele echipei au dezamagit in ultimele doua etape. Am acceptat intotdeauna criticile, insa nu putem trece cu vederea minciunile aparute in presa de scandal dupa infrangerea pe teren propriu in fata Sportului Studentesc.

Terminati cu minciunile, astfel de nu-si au locul la Dinamo! In vestiarul nostru nu exista bisericute, exista acelasi grup unit, remarcat de toata lumea in acest sezon. Spre surprinderea celor care incearca destabilizarea echipei, suntem aceiasi jucatori uniti si modesti pentru ca in vestiarul nostru nimeni nu se crede superior celuilalt.

Jucatorii transferati la Dinamo au fost ajutati sa se adapteze in Stefan cel Mare, asa cum s-a intamplat in fiecare sezon indiferent de locul ocupat in clasament. Vrem sa fim lasati in pace sa jucam fotbal pentru ca nu e corect sa apara astfel de neadevaruri.

Prin intermediul site-ului oficial le cerem scuze suporterilor dinamovisti pentru esecul inregistrat in partida cu Sportul si ii asiguram, pe aceasta cale, ca vom face tot ce ne sta in putinta pentru a reveni in fruntea clasamentului", este mesajul jucătorilor dinamovişti, transmis prin intermediul site-ului oficial.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (49)
mpldm
mpldm  •  20 Martie 2012, 10:01

nu sunt bisericute dar vad ca nici fotbalisti nu mai sunt,jucati penibil....cum Dumnezeu sa castigam campionatul daca nu jucam nimic,doar la comisii apelam...in momentul de fata ca joc suntem mult sub Cfr,Steaua,Rapid,Vaslui si Galati,daca nu ne revenim repede nu vad nici Europa League ce sa mai zis de Champions League.....la CL se pregateste Borcea dar el vrea sa ajunga acolo fara bani bagati,cu jucatori liberi de contract daca se poate,ori bagati bani ori plecati....daca nu puteti tine echipa lasati-va

valah.redandblue
valah.redandblue  •  19 Martie 2012, 20:46
Postat de valyomanyd pe 19 Martie 2012, 20:45

Tu sa comentezi de stana ta,vezi ca e ora de muls,fugi ca iti pierzi serviciul....

Doar 1 punct faceți din 3 meciuri, râșilor .

valyomanyd
valyomanyd  •  19 Martie 2012, 20:45
Postat de valah.redandblue pe 19 Martie 2012, 17:51

Acționarii au cerut azi în armatoarele 3 etape sa luați 7 punte. :))))))))))))))))))))))

Tu sa comentezi de stana ta,vezi ca e ora de muls,fugi ca iti pierzi serviciul....

Vezi toate comentariile (49)
Comentează