FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Cîinii" şi-au luat portar!

Cristian Balgradean, Balgradean, Dinamo
Cristian Balgradean, Balgradean, Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 05 iunie 2010 00:00

Dinamo a transferat doi puşti de la UTA. Goalkeeperul Bălgrădean a semnat aseară, atacantul Ţucudean urmează să o facă luni.

Dinamo se mişcă rapid în transferuri. După Helder, "cîinii" l-au luat ieri şi pe portarul Cristian Bălgrădean (22 de ani), urmînd ca în acest week-end să-l rezolve şi pe atacantul George Ţucudean (19 ani). Ambii internaţionali de juniori aparţin Gloriei Arad şi au fost în ultimul sezon împrumutaţi la UTA.

Fotbaliştii au venit ieri în Bucureşti pentru a negocia cu roş-albii. Bălgrădean (1,87 înălţime) a fost convins şi a semnat deja pe 5 sezoane, Ţucudean a cerut timp de gîndire pînă luni, dar dinamoviştii spun că şi "vîrful" îşi va da acordul.

"Bălgrădean sigur va ajunge titularul naţionalei mari în maximum 3 ani, iar Ţucudean e masiv, puternic, va fi golgeterul Ligii I", i-au lăudat şefii "cîinilor". Cei doi puşti au fost luaţi gratis de roş-albi, Dinamo şi Gloria Arad urmînd să împartă banii din viitoarele transferuri ale celor doi.

Nici o şansă la Galamaz
Dinamo visa să-l ia pe Galamaz în această vară, dar managerul Urziceniului, MM Stoica, le-a transmis "cîinilor" că nu va permite vreunui jucător să meargă în Ştefan cel Mare. Oricum, ialomiţenii nu-l cedează pe stoper sub un milion de euro. Vor să-l vîndă afară, dar Adrian Porumboiu a transmis că va plăti el clauza de reziliere a lui Galamaz ca să vină la Vaslui.

Doman, săptămîna viitoare
Mijlocaşul Cătălin Doman (22 de ani, FC Argeş) e aşteptat să semneze cu "cîinii" la începutul săptămînii viitoare. Roş-albii au negociat şi ieri transferul său, încercînd să-i convingă pe piteşteni să-l lase gratis în Ştefan cel Mare şi să primească 50% dintr-o eventuală revînzare. Argeşul cere 200.000 de euro.

Lopes e aşteptat la Bucureşti
Şefii roş-albilor l-au invitat la Bucureşti pe brazilianul David Lopes (27 de ani, liber de contract) pentru a semna contractul săptămîna viitoare. Fundaşului i s-a pregătit un salariu anual de 15.000 de euro, plus o primă de instalare de 75.000 de euro. Dinamo vrea un acord valabil pe un sezon, fiindcă sud-americanul a jucat un singur meci în ultimele 6 luni, după ce s-a certat cu şefii Cordobei.

Prunea cere dispensă
Pentru a însoţi echipa în stagiul din Austria, Florin Prunea va cere o dispensă din partea autorităţilor române ca să-i permită să părăsească ţara. Managerul sportiv ar trebui, în mod normal, să conducă delegaţia la finele lunii, dar are interdicţie să părăsească România după ce-a fost implicat în scandalul de corupţie privind "cazul Penescu".

- Andone a plecat în concediu, o săptămînă, în Cipru: "A fost o perioadă agitată, dar n-o să mă relaxez sută la sută. Ţin telefonul deschis, n-o să fie linişte totală".
- Adversari tari pentru roş-albi în stagiul din Austria, în perioada 23 iunie - 5 iulie: cu Maccabi Haifa (Israel, locul 2), Austria Viena (locul 2), Lokomotiv Moscova (locul 4, Rusia) şi Red Bull Salzburg (campioana Austriei).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
 •  05 Iunie 2010, 12:09
Postat de pe 05 Iunie 2010, 03:27

balgradean e cel mai slab portar din istoria fotbalului! o sa va convingeti de "calitatile" lui in campionat dak va apuca sa joace!!! reusit transfer!!

vai de capul tau. sunt foarte buni amandoi, tucudean cu putin rodaj in 3 ani e la nationala si in 4-5 e bye bye romania pe un pret cu multe zerouri.Balgradean e un portar f bun

elevatorul
elevatorul  •  05 Iunie 2010, 11:36
Postat de pe 05 Iunie 2010, 03:27

balgradean e cel mai slab portar din istoria fotbalului! o sa va convingeti de "calitatile" lui in campionat dak va apuca sa joace!!! reusit transfer!!

Ai baut cam mult.Trebuie sa fii cel putin idiot pentru a posta la 3 dimineata.In alta ordine de idei Balgradean este un portar foarte bun singura problema ar putea fi adaptarea la o echipa cu pretentii.Tucudean este un Vialli al Aradului(nu are nevoie de bani,are destui),un jucator de perspectiva care insa mai trebuie rodat.2 transferuri din care dinamo are de castigat.Iancule,scouterii nostrii sunt in Tanzania la meciul Braziliei?

sundancekid
sundancekid  •  05 Iunie 2010, 05:12
Postat de pe 05 Iunie 2010, 03:27

balgradean e cel mai slab portar din istoria fotbalului! o sa va convingeti de "calitatile" lui in campionat dak va apuca sa joace!!! reusit transfer!!

Cei mai multi aradeni spun ca sunt buni amindoi !! Chiar si unii de la U' au afirmat asta . Pe cine sa crezi ? Oricum o sa mai vina un portar si nu e rau sa fie concurenta !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează