FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ, AZI, ORA 21.45, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cinci statistici care fac din Dinamo-CFR un derby!

Dinamo şi CFR se întîlnesc într-un meci decisiv pentru soarta titlului.
Dinamo şi CFR se întîlnesc într-un meci decisiv pentru soarta titlului.

Articol de , - Publicat sambata, 05 mai 2012 00:00 / Actualizat sambata, 05 mai 2012 19:39

Dinamo şi CFR Cluj, adică echipele care au fost la şefia clasamentului în 28 din cele 29 de etape disputate, se întîlnesc astăzi, de la ora 21.45, în direct pe DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO.

Andone, doar două victorii în Groapă
Ioan Andone revine ca adversar al lui Dinamo, echipă de al cărei nume se leagă o lungă perioadă din cariera lui.

Dinamo şi CFR Cluj, adică echipele care au fost la şefia clasamentului în 28 din cele 29 de etape disputate, se întîlnesc astăzi, de la ora 21.45, în direct pe DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO.

Andone, doar două victorii în Groapă
Ioan Andone revine ca adversar al lui Dinamo, echipă de al cărei nume se leagă o lungă perioadă din cariera lui.

Totuşi, cifrele nu îi sînt favoriabile actualului antrenor de la CFR în confruntările cu Dinamo din Ştefan cel Mare. Din opt meciuri disputate aici, Andone a cîştigat doar două partide: cu Sportul în sezonul 95/96, scor 1-0, şi cu CFR în sezonul 07/08, scor 2-1.

"Fălcosul" nu stă mai bine nici în bilanţul general din Liga 1: are 16 meciuri ca adversar al lui Dinamo, din care a bifat patru victorii, trei remize şi nouă înfrîngeri.

CFR, o singură înfrîngere în deplasare
CFR Cluj se prezintă foarte bine la meciurile jucate în deplasare, avînd în acest sezon o singură înfrîngere departe de casă: la Tîrgu Jiu, în etapa a patra.

De atunci au bifat şase remize şi şase victorii. Totuşi, în 2012 au izbutit o singură victorie afară, este vorba de cea de la Piatra Neamţ, scor 2-0.

În Bucuresti, CFR a remizat de fiecare dată cu acelaşi scor: 1-1 cu Sportul, Rapid şi Steaua.

Bonetti, victorie la precedentul meci
Bonetti a întîlnit CFR-ul o singură dată, în precedentul său mandat, şi l-a învins cu 1-0, gol Marius Niculae.  Această victorie a fost prima pentru italian în faţa propriilor fani.

Deficitari la meciurile directe cu adversarele la titlu
Şase puncte a scos CFR cu echipele clasate pe primele cinci locuri. Dinamo stă şi mai prost: doar cinci puncte. Cele două echipe sînt ultimele două clasate în clasamentul alcătuit pe baza meciurilor directe dintre candidatele la titlu.

CFR marchează des, Dinamo se apără bine
CFR este echipa care a marcat în cele mai multe meciuri: 26 din 29. În schimb, Dinamo este formaţia care a contabilizat cele mai multe meciuri fără gol încasat, 15.  Totuşi, Bălgrădean a primit gol în nouă din cele 11 meciuri din 2012.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
robotzel
robotzel  •  05 Mai 2012, 22:55
Postat de the_cezar pe 05 Mai 2012, 20:20

e de rosu direct,fara ezitari oriunde in lume,si-n mumbay,poate esti mai familiarizat cu zona aia

vrei sa ma pui sa caut pe net faze similare si care au fost de galben in anglia? crezi ca o sa stau sa iti demonstrez imbecilitatea? era de rosu daca il atingea. daca il atingea, la cum a intrat nikolici, crede-ma ca ala se mai ridica doar cu targa si statea in spital 2-3 luni. pentru ca nu l-a atins se da doar galben fiind vorba de intrare periculoasa. daca tot vrei sa discutam despre meciul ala iti spun doar ca la golul lui hamza trebuia acordat fault in atac daca te uiti la faza. asa ca ciocul mic. vrei corectitudine atunci iti spun ca daca nu se marca golul respectiv nu se mai incepea meciul de la centru si totul era altfel. deci poate nici cartonasul nu mai exista.

adytzu82
adytzu82  •  05 Mai 2012, 22:52

un derby adevarat aduna si spectatori ............ dar cum aici sunt 2500 cred ca e cu adevarat vrun derby de seria a treia

robotzel
robotzel  •  05 Mai 2012, 22:50
Postat de f.e.a.r. pe 05 Mai 2012, 22:20

Tot asa ca o statistica sau ca fapt divers :)) Cum se face ca in sezonul asta rapid joaca mereu cu echipa cu care a jucat Vaslui etapa anterioara..chiar fiecare meci, ex. Vaslui- Steaua, Steaua-Rapid, Tg. Mures - Vaslui, Tg. Mures- Rapid :))

daca te vei uita asta se intampla si cu alte echipe. Este un lucru normal daca sti cum se fac etapele intr-un campionat. s-a nimerit ca rapid sa fie pe acelasi traseu cu vaslui. exemplu: steaua va juca etapa urmatoare cu cine joaca acum cs mioveni. ordinea echipelor se trage la sorti si ies etapele care le vezi si tu.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close