FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cine e Alexandru Buziuc, atacantul adus de Gigi Becali la FCSB. N-a marcat mult, dar aproape jumătate din reușite au fost în poarta celor de la Dinamo

Cine e Alexandru Buziuc, golgeterul adus de Gigi Becali la FCSB
Cine e Alexandru Buziuc, golgeterul adus de Gigi Becali la FCSB

Articol de - Publicat vineri, 31 iulie 2020 15:05 / Actualizat vineri, 31 iulie 2020 16:20

Alexandru Buziuc (26 de ani) este transferul-surpriză anunțat astăzi de FCSB. 

Gigi Becali a surprins ieri, când a prefațat transferul lui Alexandru Buziuc: „E român și îmi place mie. Voi râdeți, dar îmi place mie de el. Râdeți că nu are nume, dar așa îmi place. E ăsta de la Clinceni, numărul 9. Buziuc, da!  Îmi place de el și am încredere mai mare în el decât în Debeljuh!  Dacă e să dau bani pe ei, dau puțini bani”. Patronul celor de la FCSB s-a mișcat rapid, obținând deja semnătura atacantului.

Buziuc, la sezonul carierei

Alexandru Buziuc este un vârf bătăios, de unde și cele 9 cartonașe galbene primite în acest sezon. În acest sezon, Buziuc a marcat 5 goluri și a obținut două lovituri de pedeapsă pentru Clinceni. Interesant este că două dintre reușite au venit în poarta lui Dinamo, 

Buziuc și-a îndeplinit visul

„Alex e un băiat extraordinar, cu un caracter frumos, poate de asta i-a dat Dumnezeu această șansă. A trecut prin multe încercări, dar a fost puternic și a depășit toate momentele grele. Și astăzi, uite, are șansa vieții lui, să ajungă la o echipă mare, la care are toate condițiile de a face performanță. A fost visul lui de mic, acum s-a îndeplinit. Îi urez mult succes, sa rămână acest băiat modest, să nu-și schimbe niciodată caracterul”, a spus Vulturar pentru GSP.ro.

Cine e Alexandru Buziuc, atacantul adus de Gigi Becali la FCSB. N-a marcat mult, dar aproape jumătate din reușite au fost în poarta celor de la Dinamo

Buziuc, caracterizat de Ilie Poenaru

„E o mutare pozitivă. Mă bucur pentru el, merită, este un jucător care ne-a ajutat în foarte multe momente. S-a antrenat bine, nu întâmplător a ajuns acolo. Este un caracter bun, un copil care a muncit mult, care și-a dorit mult și mă bucur că Dumnezeu îl răsplătește pentru tot ceea ce a făcut pentru Clinceni.  S-a adaptat foarte repede, a înțeles ceea ce i-am cerut eu și este unul dintre jucătorii care se pregătește exemplar. Bravo lui!”
- Ilie Poenaru, conform Prosport

Buziuc, sucevean de frunte

Alexandru Buziuc a început cariera de junior la Sportul Liteni. La vârsta de 15 ani s-a mutat la Sporting Suceava. A urmat transferul la FC Vaslui, în anul 2012, formație pentru care a evoluat în două rânduri. A mai jucat în primul eșalon la Gaz Metan Media, înainte să ajungă la Academica Clinceni, unde a traversat cea mai prolifică perioadă a carierei.

VIDEO. Becali l-a făcut să renunțe la meserie: „Antrenorii sunt în lojă, eu am făcut un pas în spate. Îmi merg bine afacerile cu măști”

Citește și alte știri despre FCSB: 

GSP LIVE. EXCLUSIV Povești fabuloase cu Gigi Becali » Plătea salariile într-o cameră de hotel, cum a pierdut primele și alarma de la Liverpool

Anamaria Prodan așteaptă oferta lui Gigi Becali: „Se vinde într-o secundă, dacă se ajunge la prețul corect”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
creeperno
creeperno  •  31 Iulie 2020, 22:36

Asta e bun sa luati titlu in playout

100000583129623
Stefan Constantin  •  31 Iulie 2020, 17:42

Auzi declarație de inteligent,la fel ca cei ce îmbrăcau saci alb-roșii la meciu cu Manchester City :"Jumătate(2)din golurile înscrise acest sezon(4),le-am înscrie în poarta lui Dinamo :))) Mai ai frați?

loko1
loko1  •  31 Iulie 2020, 17:22

Luat gratis de la echipa lui(satelitul fcsb)Asa de proști ne crezi breeee nea Jiji ?Vine Arsenal să-l ia cu 25 de bulioane de 800 gr de roșii.Poate scapă fcsbau de falimentul către tine. Auzi ce inovație fcsb are datorie la Becaus 11 bulioane,altfel intră in faliment.Păi a cui e jucăria asta ,nu e a matale ,care te joci precum în ILCaragiale ,dea Antrenorul?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează