FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cine e, de fapt, Mbappe de la FCSB! Francezii au venit după el în România: "Privirea lui e timidă, iar vocea e subțire"

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 noiembrie 2017 18:38

Ianis Stoica a intrat în istoria lui FCSB după golul reușit împotriva Sănătății Cluj, în Cupa României, fiind cel mai tânăr jucător care marchează pentru formația roș-albastră.

Acel moment i-a schimbat viața fotbalistului care încă n-a împlinit 15 ani. Jurnaliștii francezi de la Express au venit în România special pentru a afla povestea lui Ianis.

"Am găsit cel mai tânăr marcator din Europa, e român și are 14 ani", e titlul articolului care-l prezintă pe Ianis în presa franceză.

"Privirea lui este timidă, iar vocea e subțire, mai ales când vorbește despre pasiunea sa, despre mingea rotundă. Ianis Stoica nu are încă 15 ani, dar și-a făcut deja un nume în lumea fotbalului", a fost descrierea pe care i-au făcut-o francezii lui Ianis.

Idoul său: Kylian Mbappe

Dacă Gigi Becali susținea până acum că Florinel Coman e noul Mbappe, tatăl lui Ianis spune că celebrul star al lui PSG e idolul fiului său.

"Ca să-l recompensez pentru golul marcat în Cupă, i-am cumpărat un telefon. Și îl voi duce să vadă un meci de-al lui PSG ca să-și admire idolul, pe Mbappe!", promite ex-fotbalistul Pompiliu Stoica, tatăl lui Ianis.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează