FOTBAL  »  Superliga  »  PORTRET

EXCLUSIV Cine e primul transfer al lui Rednic la Dinamo: „Avea o clauză specială”

Mircea Rednic l-a cooptat în staff-ul lui Dinamo pe preparatorul fizic Andrei Antoce, în vârstă de doar 26 de ani. Cei doi au mai colaborat la Viitorul, actuala Farul, și Poli Iași.
Mircea Rednic l-a cooptat în staff-ul lui Dinamo pe preparatorul fizic Andrei Antoce, în vârstă de doar 26 de ani. Cei doi au mai colaborat la Viitorul, actuala Farul, și Poli Iași.

Articol de - Publicat marti, 05 octombrie 2021 17:39 / Actualizat miercuri, 06 octombrie 2021 10:26

Mircea Rednic l-a cooptat în staff-ul lui Dinamo pe preparatorul fizic Andrei Antoce, în vârstă de doar 26 de ani. Cei doi au mai colaborat la Viitorul, actuala Farul, și Poli Iași.

Antoce a activat ultima dată la Ceahlăul Piatra Neamț, Liga 3. Costel Ilie, antrenorul moldovenilor și fost jucător important din istoria clubului, vorbește la superlativ despre Andrei.

Portretul lui Andrei Antoce, noul preparator fizic al lui Dinamo: „Foarte bine pregătit”

„Știam de la bun început, de când am pornit colaborarea, că Andrei va pleca în cazul în care va primi o ofertă mai bună. Era o clauză specială în înțelegerea noastră”, a declarat tehnicianul pentru GSP.ro.

Cine este, mai exact, Andrei Antoce? „Un tip dedicat, loial, foarte bine informat. Faptul că Rednic l-a dorit la Dinamo spune foarte multe despre el. E tânăr, într-adevăr, dar poate fi un preparator fizic excelent”, mai spune Costel Ilie, care are încredere totală în noul angajat al „câinilor”:

„Noi, la Ceahlăul, am fost foarte mulțumiți de el și îi urăm în continuare mult succes la Dinamo. Am lucrat bine împreună și sunt sigur că Dinamo va avea de câștigat. E un copil bun, foarte, foarte bine pregătit și adaptat fotbalului modern! La noi, nu se ocupa doar de pregătirea fizică. Ne consultam și pe partea de antrenamente pe care o coordonam eu”.

Cine e primul transfer al lui Rednic la Dinamo: „Avea o clauză specială”
Andrei Antoce

Andrei Antoce va face echipă la Dinamo cu preparatorul existent la club, Cristian Sandu. Mircea Rednic era nemulțumit de nivelul pregătirii fizice, așa că a apelat la întăriri. „Puriul” a comandat câte două ședințe de pregătire zilnic până sâmbătă, când este prevăzut meciul amical cu Petrolul Ploiești, de la ora 11:00, în Ștefan cel Mare.

Așteptăm până în iarnă, nu aducem un alt preparator fizic acum, pentru că n-aș vrea să bulversez echipa
Costel Ilie, antrenor Ceahlăul

Iuliu Mureșan, după egalul cu UTA: „S-a văzut amprenta lui Rednic”

Citește mai multe articole despre Dinamo:

I-au pus gând rău lui Dinamo! Primele reacții după tragerea la sorți din Cupa României: „Ne dorim să ajungem în finală”

Cornel Dinu nu-l iartă pe Dario Bonetti: „Am aflat despre el niște lucruri care sunt unice în lume!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
cornelcc
cornelcc  •  05 Octombrie 2021, 22:48

Nu ne-ati spus pe ce post joaca! Atacant sau fundas?

creeperno115
creeperno115  •  05 Octombrie 2021, 22:35

Hai cu atacantul si fundasul dreapta

talpaiadului
talpaiadului  •  05 Octombrie 2021, 21:49
Postat de immobiliarul pe 05 Octombrie 2021, 20:20

Pai cum mai deschid astia dupa 7 infrangeri consecutive si dupa 2 pct pierdute ca papagalii? Sa comenteze intre ei cat vor, sa isi faca bagajele si sa plece daca nu le convine. Critica-i Mirceo ca merita, da-i in spanac de pseudofotbalisti!

Cand ai un magar pricajit, il tii nemancat si il pui sa traga la o caruta prea grea pentru el, degeaba il bati ca oricum nu poate face nimic. Daca vrei sa obtii ceva, mai bine ii dai sa manance ca lumea, ii dai apa, ai grija de el si dupa ce se intremeaza te va ajuta singur, fara sa fie nevoie nici macar sa te rogi de el.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close