FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu nu-l iartă pe Dario Bonetti: „Am aflat despre el niște lucruri care sunt unice în lume!”

Dario Bonetti // FOTO: facebook.com/FCDinamoOfficial
Dario Bonetti // FOTO: facebook.com/FCDinamoOfficial

Articol de GSP - Publicat marti, 05 octombrie 2021 08:00 / Actualizat marti, 05 octombrie 2021 10:02

Deși a fost dat afară de Dinamo, italianul Dario Bonetti nu scapă de criticile lui Cornel Dinu.

După ce l-a acuzat că înainte de meciul cu FCSB a adus în autocarul echipei un prieten care avea o geantă cu materiale pirotehnice, „Procurorul” a continuat seria de acuze la adresa antrenorului alături de care Dinamo a început sezon, dezvăluind ce informații a primit despre antrenamentele italianului.

Cornel Dinu nu-l iartă pe Dario Bonetti: „Am aflat nişte lucruri care sunt unice în lume”

„Să ştiţi că am aflat nişte lucruri care sunt unice în lume despre acest antrenor ales de nişte oameni care sunt convins că sunt ataşaţi de Dinamo. Dar e mai bine ca ei să stea în fotolii sau în tribune şi să strige «Hai Dinamo!» sau să ajute echipa din punct de vedere financiar.

Noi, cei care suntem în fotbal, suntem supuşi greşelilor, cu atât mai mult ei. Mi s-a confirmat din mai multe locuri că vechiul antrenor al lui Dinamo era singurul antrenor care stătea cu ochelari de soare în timpul şedinţei de pregătire şi chiar fuma în timpul antrenamentului.  El conducea antrenamentul cu ţigara în gură.

Nu se mai întâmplă aşa ceva în lume. Şi el a fost adus ca un salvator al lui Dinamo. Deci nimic nu e întâmplător din ce s-a întâmplat la Dinamo în ultimii ani.

Acum, Rednic a preluat echipa de câteva zile şi vreau să-i urez mult succes şi sper să găsească cele mai bune soluţii”, a spus Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Cu Bonetti pe bancă, Dinamo a obținut două victorii și nu mai puțin de 6 înfrângeri. Italianul a preluat echipa chiar înainte de startul sezonului și a fost demis după 0-6 cu FCSB.

VIDEO Robert Niță: „Îmi doresc din tot sufletul meu de rapidist să se salveze Dinamo”

Citește și: 

Florin Răducioiu vrea la Dinamo: „Încă sunt tânăr, vreau să dau ceva echipei”

Ionuț Negoiță acuză că Dinamo a fost sabotată după farsa făcută rivalei FCSB: „Ne-au tocat. Ni s-a zis « O să vedeți voi»”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (23)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  06 Octombrie 2021, 22:52

Hai Dinule ca și tu băgai trabucuri când erai la antrenamente pe banca , nu te mai da unic.

persanu
persanu  •  05 Octombrie 2021, 14:50

Sa te mai uiti in gura lui Dinu la batranete tre sa fi tare inapoiat. E ca si cum s-ar uita un dentist la un satean la 80 de ani care nu s-a spalat niciodata pe dinti ... asa si Dinu , e plin de carii. Si miroase tare urat :( Cred ca e cea mai urata batranete traita de un fotbalist ... sa faci orice astfel incat sa fi bagat in seama de cineva. Pai Sari fuma in timpul meciurilor ba hahalera ... dar la antrenament ... L-au adus pe Bonneti ca a venit pe trei lei cincizeci

fortafcsbsteaua
fortafcsbsteaua  •  05 Octombrie 2021, 14:15
Postat de valyomanyd pe 05 Octombrie 2021, 13:26

Cui ma prostule? A murit Dinu sau Bonetti ?

nu paznic prost ,a murit dinamo ,a ramas FC coafor SA!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează