FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRITA

Cine este Atletico Madrid ?

Articol de GSP - Publicat luni, 16 iulie 2007 00:00

Atletico Madrid este un club spaniol fondat in 1903, condus de Enrique Cerezo, antrenat de Javier Aguirre, si care isi disputa meciurile de pe teren propriu pe stadionul Vicente Calderon, o arena cu 55.000 locuri.

Gloria Bistrita va intalni in ultimul tur al Cupei UEFA Intertoto pe 21-22 iulie si 28-29 iulie, prima mansa pe teren propriu, formatia spaniola Atletico Madrid.

De-a lungul istoriei, Atletico a castigat de noua ori titlul in Spania, ultima data in 1996, de noua ori Cupa Spaniei, ultima data in 1996, o Cupa Intercontinentala, o Cupa a Cupelor, de trei ori Supercupa Spaniei, si a adunat deja 173 de meciuri in cupele europene reusind 96 de victorii, 28 de egaluri, 49 de infrangeri, si un golaveraj de 298-186.

Antrenorul Javier Aguirre se bazeaza pe un lot plin de vedete precum Yourkas Seitaridis, Antonio Lopez, Peter Luccin, Costinha, Luis Garcia, Raul Garcia, Diego Forlan, Sergio Aguero, Maxi Rodriguez, Fabiano Eller, Christian Abbiati, Cleber Santana, Martin Petrov, Maniche, Mista sau Leo Franco, insa este de asteptat ca Atletico sa nu foloseasca toate vedetele in dubla cu Atletico din cauza unor probleme medicale sau de conditie fizica dar si din cauza faptului ca jucatori precum Diego Forlan sau Sergio Aguero abia si-au incheiat evolutiile la Copa America sau Campionatul Mondial under 20.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează