FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, DUMINICĂ, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cine face diferenţa în derby? » Golgeterii de la Steaua şi Rapid au marcat mai puţin decît Wesley!

Raul Rusescu, jucător Steaua
Raul Rusescu, jucător Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 25 aprilie 2012 13:37

Derby-ul Rapid - Steaua a început în forţă, chiar dacă pînă la duelul din teren mai sînt patru zile! Patronii celor două echipe se ameninţă reciproc cu umilinţa, mizînd pe victorii la scor în faţa adversarului.

Dacă Gigi Becali a anunţat că Steaua va distruge Rapidul şi roş-albaştrii vor cîştiga cu 72 la 0, George Copos şi-ar dori un succes cu "numai" 5-0!

Chiar dacă mizează pe o ploaia de goluri, statistica arată că cele două echipe nu au oameni de gol. Golgeterul Stelei, Raul Rusescu, are 11 goluri în acest sezon, în timp ce rapidistul cu cele mai multe reuşite e Herea, care a înscris 10 goluri. În total, cei doi au 21 de goluri, cu unul mai puţin decît golgeterul Vasluiului şi al campionatului, brazilianul Wesley, care a marcat de 22 de ori.

De altfel, numai în această primăvară, Wesley a marcat cît cei doi, el avînd 11 goluri în 11 partide în toate competiţiile ăn 2012!

Cum Becali a anunţat că Mihai Costea va fi titular duminică, doar giuleştenii îl vor avea pe gazon din primul minut pe cel mai bun marcator al lor din acest sezon.

Gigi l-a vrut ieftin, Copos îl anunţă de la vară
Culmea, pe atacantul lui FC Vaslui Gigi Becali l-a refuzat în iarnă! Motivul? Wesley a cerut un salariu prea mare! După "dubla" din sferturile Cupei României, Gerorge Copos a anunşat că-l va aduce la vară pe Wesley la Rapid!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
mariuscrangasi
mariuscrangasi  •  25 Aprilie 2012, 21:52

sa speram k acum a sosit momentul k atacantii nostri sa-si arata adevarata valoare ( dar pana cand o viata amara si_un patron nefericit ) macar de-ar investii mai mult la RAPID dar asta e navem cu cineeee

bozgor
bozgor  •  25 Aprilie 2012, 18:48

diferenta o poate face hamalul de valize jiji

luke2
luke2  •  25 Aprilie 2012, 14:16
Postat de chiramihai pe 25 Aprilie 2012, 13:39

Bine a zis Wesley dupa meciul cu Steaua: se vorbeste prea mult inainte de meci. El a preferat sa vorbeasca pe teren !!! Nu patronii trebuie sa vorbeasca ci jucatorii si s-o faca pe teren nu la televizor !!! Steaua este o echipa "umflata" de presa, eu chiar nu-mi amintesc nici un meci memorabil facut de ei anul acesta si schimbarea lui Stan a fost o mare greseala !!!! Echipa chiar incepuse sa joace altceva , acuma s-a revenit la ....."normal"....adica vorbeste doar Gigi :)))

Au facut cateva meciuri bune dar prea putine ca sa evidentiezi ceva. Dar iti dau dreptate indepartarea lui Stan a facut mai mult rau nesocotind raul cel mai mare numit Becali. Slugarita nu are treaba cu fotbalul, Steaua sau nici o echipa. El pupa patronii, isi ia lovelele si merge mai departe.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează