FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cine o cumpără pe Dinamo?! » Toate numele vehiculate că vor clubul de la Ionuț Negoiță

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 aprilie 2018 13:48

În ultimele două luni s-au vehiculat mai multe nume de presupuși investitori care și-ar dori să cumpere clubul Dinamo de la Ionuț Negoiță, însă până în acest moment formația din Ștefan cel Mare nu și-a schimbat proprietarul.

GSP vă prezintă toți presupușii cumpărători care s-au vehiculat în ultima perioadă că vor cumpăra Dinamo.

1. Frații Surkis

Primii oamenii despre care s-a spus că vor veni să preia clubul din Ștefan cel Mare au fost frații Surkis. Igor Surkis, patronul lui Dinamo Kiev, era unul dintre investitorii misterioși ce-și doreau mult să cumpere formația lui Negoiță. (Detalii AICI!)

2. Asociația Dinamoviști pentru Dinamo

Asociația a fost înființată luna aceasta și printre membrii fondatori se numără Cornel Dinu, Răzvan Oprea (actor), Ioannis Modan, Emil Udeanu, Stefan Demci (antrenorul echipei de rugby a lui Dinamo), Bogdan Pancu,Mihnea Ionescu (fost șef de galerie la Dinamo), Adrian Lungu, Cosmin Csender, Robert Bălăceanu. (Detalii AICI!)

3. Șeicul Abdul Jabbar Al Sayegh și fondul său de investiții

Președintele Noor Capital, Abdul Jabbar, are afaceri în petrol și e multimiliardar în dolari. Șeicul n-a mai venit însă la Dinamo după ce Negoiță a anunțat că ar avea un alt posibil cumpărător. (Detalii AICI!)

4. Omul lui Pini Zahavi

Celebrul impresar, care mai controlează din umbră echipele Mouscron și Apollon Limassol, nu se implică direct în cumpărarea lui Dinamo, însă un om de încredere al acestuia ar fi purtat negocierile cu Negoiță. Nu e însă pentru prima oară când Pini Zahavi încearcă să se infiltreze la Dinamo, acesta mai având câteva tentative în trecut. În niciun rând situațiile nu s-au concretizat. (Detalii AICI!)

5. Șeicul Hamdan Bin Zayed Al Nahyan

Hamdan Bin Zayed din Emiratele Arabe deține compania Al Dahra și vrea să cumpere clubul Dinamo pentru a ajunge mai ușor să pună mâna pe Insula Mare a Brăilei, cea mai mare fermă agricolă din Europa, care are în exploatare 56.000 de hectare de teren de cea mai bună calitate. (Detalii AICI!)

6. Konstantinos Tsakiris

Grecul Konstantinos Tsakiris e ultimul apărut pe lista presupușilor cumpărători. Afaceristul grec în vârstă de 47 de ani a fost ieri în România la RIN Grand Hotel, unde a discutat cu Ionuț Negoiță și apropiații săi despre preluarea clubului din Ștefan cel Mare. (Detalii AICI!)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
gtn5
gtn5  •  27 Aprilie 2018, 19:38

pe dinamomu o cumpara manastirea de la caldarusani,sunt in tratative inaintate,avantate.

498423986994894
Doru Conoro  •  27 Aprilie 2018, 19:10

Cine mai stoarce Dinamo?.Toți vor doar sa câștige.

crisman
crisman  •  27 Aprilie 2018, 17:18

Tiriac ar fi fost normal, ca dinamovist si om de afaceri, dar probabil i-ar dauna asocierea cu fotbalul romanesc

Vezi toate comentariile (8)
Comentează