FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCU CRAIOVA 1-0

Meciul și scandalul la FCU Craiova » Ciobotariu, despre incidentele de la Voluntari: „Un bodyguard mi-a adresat cuvinte care nu-și aveau rostul”

FC Voluntari a învins-o pe FCU Craiova, scor 1-0. Liviu Ciobotariu (51 de ani) a recunoscut superioritatae adversarilor și a vorbit despre momentul tensionat de la final. +18   FOTO
FC Voluntari a învins-o pe FCU Craiova, scor 1-0. Liviu Ciobotariu (51 de ani) a recunoscut superioritatae adversarilor și a vorbit despre momentul tensionat de la final.

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 septembrie 2022 20:46 / Actualizat vineri, 16 septembrie 2022 20:58

FC Voluntari a învins-o pe FCU Craiova, scor 1-0. Liviu Ciobotariu (51 de ani) a recunoscut superioritatea adversarilor și a vorbit despre momentul tensionat de la final. 

Finalul meciului de la Voluntari a adus mulți nervi. Oamenii de ordine au fost nevoiți să intervină și să asigure liniștea în drumul spre vestiare. Lucrurile nu au degenerat, spre deosebire de săptămâna trecută, când rapidiștii și oltenii s-au războit la Târgu Jiu. 

Rădoi, jocuri psihologice cu Dică » A numit echipa pe care fostul lui „secund” o va folosi în derby: „Știm primul «11»!”
CSU Craiova - FCSB
Rădoi, jocuri psihologice cu Dică » A numit echipa pe care fostul lui „secund” o va folosi în derby: „Știm primul «11»!”

Liviu Ciobotariu a dezvăluit de unde au pornit tensiunile: „A fost o fază în care Costin a fost faultat. Eu am cerut galben. Sunt antrenor, pot să vorbesc. Cineva din tribună, un bodyguard de la Craiova, mi-a adresat niște cuvinte care nu-și aveau rostul. Practic, și eu aveam aceleași trăiri ca el. Nu au fost incidente grave, doar verbale. L-am înțeles, era supărat”.

Liviu Ciobotariu, fair-play după FC Voluntari - FCU Craiova 1-0

„Puteam să înscriem din nou pe final, să închidem jocul. Ei s-au descoperit și am rămas mereu 2 atacanți contra 2 apărători centrali. Dar asta e la fotbal, se mai întâmplă să ratezi și penalty. Au fost mai buni decât noi astăzi, dar rezultatul este de partea noastră.

Această victorie vine foarte bine pentru noi. Nu mai știam să ne bucurăm, eram mereu triști în vestiar. Liniște la fotbal nu există, dar acum putem să ne antrenăm într-o stare de spirit bună. Așa se întâmplă tot timpul, încrederea și moralul le capeți prin rezultate. Azi am sacrificat jocul, ținta noastră a fost să obținem cele 3 puncte”, a spus Liviu Ciobotariu la Orange Sport.

VIDEO Motivul pentru care Adrian Mititelu l-a vândut pe Compagno la FCSB: „Mi-am dat seama că am greșit! Nu trebuia să judec cu sufletul”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

EXCLUSIV // VIDEO Motivul pentru care Adrian Mititelu l-a vândut pe Compagno la FCSB: „Mi-am dat seama că am greșit! Nu trebuia să judec cu sufletul”

Pieton cu banderolă! Prestație îngrijorătoare a lui Tavi Popescu în meciul cu Anderlecht

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  20 Septembrie 2022, 23:32
Postat de zicsieu pe 20 Septembrie 2022, 22:20

***

:)))) stelute, stelute. Banuiam ca si stelist si oltean :)))

zicsieu
zicsieu  •  20 Septembrie 2022, 22:20
Postat de tikitakabarceloona pe 20 Septembrie 2022, 21:56

Ah...tu esti dintre aia cu gulerul apretat cu aracet si cu fierul de calcat pe carbuni. Ok:)) greseala mea

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  20 Septembrie 2022, 21:56
Postat de zicsieu pe 20 Septembrie 2022, 20:09

gresisi tu echipa, individule ! nu sunt clonat. cs Mogo niciodata echipa Olteniei.

Ah...tu esti dintre aia cu gulerul apretat cu aracet si cu fierul de calcat pe carbuni. Ok:)) greseala mea

Vezi toate comentariile (26)
Comentează