FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CS UNIVERSITATEA CRAIOVA 0-0

Ciprian Deac a tras linie la finalul lui 2020: „A fost un an bun. Am câștigat campionatul și am ajuns în grupele Europa League”

Ciprian Deac
Ciprian Deac

Articol de - Publicat miercuri, 23 decembrie 2020 00:04 / Actualizat miercuri, 23 decembrie 2020 00:34

CFR Cluj și CS Universitatea Craiova au remizat, scor 0-0, în ultimul meci de Liga 1 din anul 2020. Chiar dacă oltenii au declarat că vor revanșa pe terenul lui CFR, Ciprian Deac (34 de ani) crede că aceștia au venit la Cluj cu gândul obținerii unui rezultat de egalitate.

„De când a venit Edi Iordănescu am avut un parcurs foarte bun. Cred că a fost un meci echilibrat, în care ambele echipe nu au riscat prea mult. A fost un an greu și e bine că încă suntem acolo sus. Cred ca ei au venit montați mai mult pentru egal, deoarece nu au riscat foarte mult. Dacă erau dornici de revanșă, cred că riscau mult mai mult”, a declarat Ciprian Deac după meciul cu CS Universitatea Craiova.

Cipian Deac: „A fost un an ciudat”

După ultima partidă a anului în Liga 1, Ciprian Deac a tras linie și crede că CFR a avut rezultate bune în 2020: „A fost un an ciudat, în care am stat foarte mult timp acasă. Una peste alta, a fost un an bun, deaorece am câștigat campionatul și am ajuns în grupele Europa League”.

VIDEO. GALA GSP 2020 // Show special: Gazeta a decernat Superlativele anului 2020 și a premiat 5 Legende

Citește și alte știri despre CFR - Craiova: 

CFR Cluj - CS Universitatea Craiova, dinamitat în ultimele 5 minute: două faze la limită » Ce spune Crăciunescu: „Suntem în epoca de piatră”

GALA GSP 2020. Paulo Vinicius - „Stranierul anului” în Ancheta Gazetei Sporturilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
andrei.f
andrei.f  •  23 Decembrie 2020, 07:30

E greu, e greu pt cfr fără fluierașul de casă, arbitrul căuaci nu poate arbitra cfr meci de meci, si-a făcut datoria cu fcsb. Și cât se mai arunca debeliucul în careu, degeaba nu era fluierașul de casă să dea penalty-ul pomană. Unul, numai unu, să fim corecți și apoi, le tot dădea galbene cfr !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează