FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCU CRAIOVA

Ciprian Marica, ironie după reacția lui Burleanu privind scandalul de la Sepsi - FCU Craiova: „Are un talent să ne ocolească pe la Ploiești, să ne ducă pe la Brașov și să ne întoarcă la București”

Articol de - Publicat luni, 30 ianuarie 2023 12:18 / Actualizat luni, 30 ianuarie 2023 12:30

Prezent la conferința de presă pentru prezentarea noului sponsor al echipei naționale a României, Răzvan Burleanu a oferit o primă declarație după scandalul de xenofobie de la Sepsi - FCU Craiova.

După insistențele jurnaliștilor prezenți la conferință, președintele FRF a oferit o scurtă declarație, mulțumindu-se doar să spună că Federația condamnă aceste scandări și că urmează judecarea cazului la Comisia de Disciplină.

Conducerea lui Sepsi, replică acidă pentru Marcel Pușcaș: „Să-i angajăm profesoară de limba maghiară!”
SEPSI
Conducerea lui Sepsi, replică acidă pentru Marcel Pușcaș: „Să-i angajăm profesoară de limba maghiară!”

Răzvan Burleanu, după scandalul de xenofobie de la Sepsi - FCU Craiova: „Poziția FRF e foarte clară”

„E ultima întrebare? Da? Nu mai sunt alte întrebări? Dacă nu mai sunt alte întrebări, atunci pot spune că poziția FRF e una foarte clară.

În primul rând, nu ne dorim să avem scandări și mesaje rasiste, discriminatorii și xenofobe în societatea noastră. Iar un stadion de fotbal face parte din societate.

Pe de altă parte, arbitrul Andrei Chivulete a urmat un protocol în 3 pași, care se aplică și la nivel internațional.

Pe urmă, cazul va ajunge pe masa Comisiei de Disciplină, care va lua o decizie. 

V-am spus clar care e politica FRF. Ne dorim să nu mai vedem mesaje și scandări violente. Vrem ca stadionul să fie un spațiu civilizat, unde să poți veni cu familia și să existe o experiență sigură pentru copii.

Cu siguranță e nevoie de intervenții în această zonă. Noi am fost foarte fermi în ceea ce privește mesajul transmis. Contează și ca legiuitorul să poată interveni când e cazul”, a spus Răzvan Burleanu.

După ce a auzit discursul președintelui FRF, Ciprian Marica a avut un mesaj ironic.

„Președintele are un talent să ne ocolească pe la Ploiești, să ne ducă pe la Brașov și să ne întoarcă la București. Ne spune ceea ce știm, că va fi cazul pe masa Comisiei, care va lua o decizie, și că FRF e împotriva acestor scandări. Știm cu toții asta”, a spus fostul atacant la ProArena.

VIDEO Sepsi - FCU Craiova, meci oprit definitiv din cauza scandărilor xenofobe

Citește și: 

Reacția lui Laszlo Dioszegi după ce văzut cum vrea FCU Craiova să scape de pedeapsă: „O să schimbăm și noi foaia!”

Galeria lui Sepsi, reacție pentru Gazeta după scenele controversate de duminică: „Un moment de sănătate din punct de vedere social. Ei vor să mușamalizeze faptele”

Playtech: Cum poza Loredana Groza în urmă cu 10 ani! Imaginile BOMBĂ care au ajuns pe internet. Foto de neratat


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  31 Ianuarie 2023, 12:42

Burleanu un 'baiatul mamitei' din Bacau, gata oricand sa musamalizeze, sa diminueze, sa abandoneze, sa-si fereasca dosul de curelele care besica pielea si scad vertiginos prestigiul inexistent. Un blablaist specific 'produselor' post decembriste ajunse in varful impotentei lor intelectuale.

Robertclandiston
Robertclandiston  •  31 Ianuarie 2023, 06:52

Sa stricat și moraru suferă de el vai de mine sa schimbat în rău odată cu vârsta el nu înțelege ca români și unguri sant doua ***e oameni care striga "***" la toate meciurile asta ce mai este .doua rase rasiste și xenofobe

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cobra
cobra  •  30 Ianuarie 2023, 13:44

niste papagali...se cred mari diplomati..mai ales #*** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează