FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cîştigă din TV cît din fotbal! Soţii Reghecampf revin pe micile ecrane » Cît vor încasa pentru noul reality-show

Viaţa cuplului Reghecampf va fi redată în continuare pe micile ecrane.
Viaţa cuplului Reghecampf va fi redată în continuare pe micile ecrane.

Articol de - Publicat joi, 10 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 10 ianuarie 2013 15:10

Familia Reghecampf reia reality-show-ul care şi-a consumat deja două sezoane şi va încasa din contractul cu Euforia cît ia antrenorul de la Steaua într-un an.

Cariera din televiziune a cuplului Reghecampf face, din punct de vedere financiar, cît munca de antrenor a lui Laurenţiu! Laurenţiu şi Anamaria au semnat acordul pentru un nou sezon din reality-show-ul care a avut deja două părţi pînă acum. Contractul cu Euforia le aduce, potrivit unor surse apropiate celor doi, 200.000 de euro, cît salariul tehnicianului care e lider cu Steaua în Liga 1!

Becali a încercat să-i convingă să renunţe la spectacolul TV. "Ai tot ce vrei, ce-ţi mai trebuie emisiuni d-astea?", l-a abordat pe Reghecampf. Patronul a renunţat însă, în momentul în care a aflat suma pe care o cîştigă antrenorul lui. "Laur nu e nici el prea încîntat, dar n-are ce să facă. Ştiţi cum e, cînd nu-ţi mai dă nimeni banii ăştia, accepţi!", a recunoscut Anamaria.

Primul sezon a fost pe Euforia TV, numindu-se "Dragoste în prelungiri", iar al doilea, difuzat pe Antena 1, s-a numit "Aventura americană". Filmările pentru a treia serie au început de două săptămîni şi prima ediţie va fi transmisă în luna februarie, din nou pe Euforia.

Reprezentanţii televiziunii au insistat pentru o continuare graţie audienţelor foarte bune pe care le-au înregistrat ediţiile precedente. Din noul sezon vor lipsi momentele cu Reghecampf şi cu soţia sa la meciuri sau la antrenamente ale Stelei, întrucît episoadele legate de fotbal au făcut "scoruri" net inferioare celor care au conţinut alte momente din viaţa familiei!

"N-am nici un fel de problemă cînd văd camerele de filmat prin casă. Bebeto, copilul nostru, era terminat, supărat rău că se terminaseră filmările" (Anamaria Reghecampf)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
andystar
andystar  •  10 Ianuarie 2013, 18:25

SI frustratii iar vor crapa de oftica ! Bravo lor ,sunt bunii banii astia de luat pe criza asta !

gabynho08
gabynho08  •  10 Ianuarie 2013, 18:05
Postat de dinamofan1 pe 10 Ianuarie 2013, 16:18

vad ca nu stii diferenta intre ameteala si ametit

daca ar fi sa am un patron care se urca pe tocuri ca sa poata sa dea interviu sau altul care e parasit de nevasta ca a fost prins cand si-o tragea cu un barbat nu as mai avea limba asa lunga sa comentez despre patronul sau antrenorul rivalei.

lollol
lollol  •  10 Ianuarie 2013, 17:40
Postat de lollol pe 10 Ianuarie 2013, 17:40

la munca pasaroiule nu l-a intins mana

la :)))))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează