FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Citează din Piţi Talent » Reghecampf se războieşte cu fraţii Becali pe versuri de manele

Piți Talent, model de inspirație pentru Reghecampf
Piți Talent, model de inspirație pentru Reghecampf

Articol de - Publicat sambata, 26 octombrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 25 octombrie 2013 20:03

Laurenţiu Reghecampf, ca şi toţi ceilalţi de la Steaua, e în "silenzio stampa", evitînd să mai apară la TV sau să ofere declaraţii presei scrise.

Totuşi, antrenorul Stelei a luat exemplul lui MM Stoica şi îşi spune acum ofurile pe contul de Facebook. Deranjat că în numărul de ieri al Gazetei au fost dezvăluite motivele care au dus la o ruptură între el şi manager, dar şi că Victor Becali a anunţat că în iarnă e posibil ca Iancu să plece de la Steaua, Reghe a scris pe reţeaua de socializare: "Băieţi, relax, nu s-a certat nimeni la Steaua! Totul e sub control. Dă-le, Doamne, zile duşmanilor ca să poată asista la succesul nostru, cred că este cel mai bun mesaj. Victor Becali, relax, ce se întîmplă? Dăm rateuri? Pune bateria la încărcat, lasă-ne pe noi ... e mai bine! Gigi Becali mi-a zis aşa: «Tată, Reghe, prietenii ţi-i alegi, rudele ţi le dă Dumnezeu!»".

Impresarul FIFA i-a replicat prompt. "Baietaşul ăsta de la Steaua a început să le ştie pe toate. Eu nu vreau să mă cert cu lumea, dar dacă mă face o să spun de cîţiva colegi de-ai lui pe care i-a distrus. Cred că nu a înţeles ce am zis eu. Am spus că în iarnă vom vedea ce facem. Am mai fost întrebat ce se petrece cu jucătorii care nu prelungesc contractele cu Steaua. Am spus că, probabil, vor fi lăsaţi să plece în iarnă, ca să ia şi Steaua ceva bani. Ce e rău în asta? De obicei, maneliştii cîntă tare şi nu auzi, iar bateria a fost slăbuţă la telecomandă, că lui îi place să fie telecomandat. Mie, nu", a spus Becali la SPT FM.

" Reghecampf mai poate spune şi altceva în afară de manele? Aşa se întîmplă cînd îţi urlă Piţi Talent în ureche" (Victor Becali, impresar)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Au greşit transferurile"
Valeriu Răchită i-a criticat la Dolce pe oficialii din Ghencea: "Steaua a greşit politica managerială în vară, cînd nu a adus fotbalişti care să fie buni pentru Liga Campionilor. Au adus doar jucători buni de Europa League, în Champions trebuiau alţii. I-au vîndut pe Rusescu şi pe Chiricheş şi au adus înlocuitori sub valoarea echipei. Piovaccari a marcat goluri întîmplătoare".

Vrea deja să plece?
Pantelis Kapetanos a acordat un interviu în presa din Grecia în care vorbeşte despre posibilitatea de a pleca din Ghencea: "Eram obişnuit cu viaţa calmă din Cluj, acum trebuie să revin la ritmul Capitalei. Am acceptat să mă întorc la Steaua pentru că iubesc această echipă şi vreau să mai cîştig un titlu cu ea. Probabil că este ultimul meu an în România, chiar dacă e bine ca niciodată să nu spui niciodată. Am familie, copii, deci trebuie să am grijă de ei".

"Şi-au pierdut agresivitatea"
Marius Lăcătuş a comentat forma în care se află roş-albaştrii în aceste momente: "Steliştii şi-au pierdut din agresivitate şi răutate faţă de perioada din primăvară. Trupa din Ghencea nu este în criză, în campionat continuă să defileze, problemele apar în Liga Campionilor, unde adversarii sînt de alt calibru".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  26 Octombrie 2013, 11:40

Federico este mai bun decat Ruse si Fata de Cal la un loc ...

cimpanzeul_visiniu
cimpanzeul_visiniu  •  26 Octombrie 2013, 11:31

Reghe e prost, dar Victoraş îl depăşeşte.

saxon
saxon  •  26 Octombrie 2013, 10:39

Rugaciunea zilei: Tatal nostru carele esti in ceruri sfinteasca numele tau, faca-se voia ta, apara-ne de fotbalul romanesc si nu ne duce pe noi in ispita. Da-ne noua meciuri internationale cu Ibra si Ronaldo, Messi si Ribbery si,apara-ne de cel rau...Piti-Satana. Indreapta greselile noastre cand din cauza bauturii ne mai scapam ochii si pe programele unde joaca Steaua caci asa vom face si noi cu gresitii nostri din presa scrisa si din televiziuni care cred cu tarie ca ne doare-n pu...putin mai jos de ombilic de cocalarimea de la Steaua, de la nationala care a bocit zile in sir dupa Grecia, de la Federatie, din impresariat sau din anturajul LOR...al celor care fac milioane din nimic. Amin!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează