FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Claudiu Belu, prima reacție după ce și-a reziliat contractul cu Astra: „În proporție de 90% are legătură cu faptul că am semnat cu FCSB”

Claudiu Belu, stânga
Claudiu Belu, stânga

Articol de GSP - Publicat luni, 01 aprilie 2019 21:20

Dat afară de Astra Giurgiu din cauza declarațiilor de după meciul cu CFR, când a acuzat faptul că jucătorii au de primit banii pe mai multe luni, Claudiu Belu a explicat ce s-a întâmplat în ultimele zile.

E convins că faptul că a semnat cu FCSB a cântărit decisiv în decizia clubului de a-l da afară.

„Am mers în program cu echipa, era normal, mai aveam contract cu ei, am încercat să ajut în meciul cu CFR, din păcate nu s-a putut, a ieşit meciul aşa cum a ieşit şi am dat o declaraţie după, în numele grupului, o declaraţie corectă, iar a doua zi s-a luat decizia de comun acord să nu mai continuăm.

Am zis că avem încă restanţă două luni şi ceva şi, în cazul în care vom face din nou 3 luni, probabil se vor lua din nou aceleaşi decizii ale grupului, cum s-au întâmplat şi înainte de a fi plătiţi o lună. Nu am venit eu cu ideea sau nu eu am decis eu să nu ne antrenăm, a fost o decizie a grupului. Nu numai eu nu aveam bani, nimeni nu avea bani şi a fost o decizie luată împreună.

Eu am vorbit cu impresarul meu, Anamaria Prodan, care luase legătura cu patronul clubului şi au hotărât că e mai bine aşa, decât să ajungem în vreo două luni de zile la alte probleme.

Vă daţi seama că, în proporţie de 90%, are legătură cu faptul că eu am semnat cu FCSB, pentru că, dacă prelungeam cu Astra şi eram în continuare jucătorul lor, probabil nu se ajungea la asemenea discuţii" , a declarat Claudiu Belu pentru TV Telekom Sport.

CITEȘTE ȘI:

Situație incredibilă în Liga 1! Claudiu Belu, dat afară de Astra Giurgiu după declarațiile de la finalul meciului cu CFR: „Acum se poate antrena cu FCSB”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
minell73
minell73  •  02 Aprilie 2019, 07:34
Postat de se_rade_de_fc_fcsb pe 01 Aprilie 2019, 22:48

Belule, te.ai dus la FC FCSB, deci ti.ai ratat cariera.

Pacat de el. Baiat tanar.

ares2024
ares2024  •  02 Aprilie 2019, 06:46

In proportie de 90 % e aranjament intre....infractori !!!

minell73
minell73  •  02 Aprilie 2019, 06:44

Asta deja si-a luat aere de vedeta. Pe teren nu e zmeu,dar in vestiar e cel mai tare.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează