FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, fără „bombardier” la meciul cu CS Universitatea Craiova! Nu a făcut deplasarea cu echipa

Atacantul Claudiu Keșeru (34 de ani) nu face parte din lotul celor de la FCSB pentru partida cu CS Universitatea Craiova.
Atacantul Claudiu Keșeru (34 de ani) nu face parte din lotul celor de la FCSB pentru partida cu CS Universitatea Craiova.

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 noiembrie 2021 19:52 / Actualizat sambata, 27 noiembrie 2021 20:04

Atacantul Claudiu Keșeru (34 de ani) nu face parte din lotul celor de la FCSB pentru partida cu CS Universitatea Craiova. 

  • CS Universitatea Craiova - FCSB, din runda cu numărul 17 de Liga 1, se joacă duminică, de la 20:15, liveTEXT pe GSP.ro.

Claudiu Keșeru a suferit o accidentare ușoară la unul dintre antrenamentele premergătoare meciului cu CS Universitatea Craiova. Antrenorul Toni Petrea a decis să nu riște și l-a lăsat pe atacant la București. Cel mai probabil, Ianis Stoica (18 ani) va fi titular în centrul ofensivei.

Ora de start a derby-ului CS Universitatea Craiova - FCSB a fost modificată! Ce se întâmplă cu spectatorii
CSU Craiova - FCSB
Ora de start a derby-ului CS Universitatea Craiova - FCSB a fost modificată! Ce se întâmplă cu spectatorii

Va fi primul meci pe care Claudiu Keșeru îl ratează de la revenirea în Liga 1. Din informațiile GSP.ro, lovitura nu este gravă și vârful va fi refăcut pentru partida cu UTA. 

Claudiu Keșeru, cifre horror în ultima lună la FCSB

Claudiu Keșeru are evoluții tot mai slabe la FCSB. Cu FC Botoșani (3-1), atacantul de 34 de ani a fost din nou cel mai slab jucător al vicecampioanei!

„Nu știu ce se întâmplă cu Keșeru. Când a venit, am zis că e de talie mondială, că joacă la orice echipă din lumea asta. Forță, viteză, șut, proteja mingea, goluri din toate pozițiile. Am zis că e mult mai bun decât era înainte, că a crescut, dar acum nu știu ce se întâmplă, toate mingile le returnează. Dar nu vreau să-i zic nimic. Eu cred că își va reveni”, a declarat Gigi Becali, după partida cu Botoșani. 

Iar realitatea îl confirmă pe patronul roș-albaștrilor. Keșeru a reușit 4 goluri și o pasă decisivă în primele 5 meciuri de la revenire. Apoi, atacantul lăsat acasă de Mirel Rădoi la ultima acțiune a naționalei s-a prăbușit!

VIDEO Toni Petrea despre partida cu CSU Craiova: „Chiar cred că va fi un meci frumos”

Citește și alte știri despre CSU Craiova - FCSB: 

„Antrenorul” Gigi Becali a început să meargă şi la antrenamente. Pe cine a remarcat: „Niciodată nu s-a pregătit așa!”

Reghe îl contrazice pe Tănase înaintea meciului direct: „Cu siguranță se înșală”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
wrx.
wrx.  •  28 Noiembrie 2021, 08:45

Un 1 pauza, 2 final ? :))))

189254898748309
Claude SH  •  27 Noiembrie 2021, 23:03
Postat de ramon_oblete pe 27 Noiembrie 2021, 20:52

ianis stoica e ala curtat de Arsenal si Real Madrid?

Da da...E acela vedeta care da multe goluri. Spaima fundașilor.

c23665
c23665  •  27 Noiembrie 2021, 22:57
Postat de Claude SH pe 27 Noiembrie 2021, 20:28

Interesant cum se stabilesc indicii de pariere, CSU Craiova cică ar fi favorita cu 2,2 cota, iar Fcsb cu peste 3. Opinia mea e ca Fcsb va câștiga lejer și acest meci

Așa a fost și la Farul-FCSB. Farul era cotată ca favorită desi știa toată planeta rezultatul!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează