FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - CHINDIA 1-1

Keșeru, prima reacție după ce a fost exclus din lot de Poenaru: „Sancțiune meritată? Așa cred ei”

UTA și Chindia au remizat, scor 1-1, în etapa #9 din Liga 1 +25   FOTO
UTA și Chindia au remizat, scor 1-1, în etapa #9 din Liga 1

Articol de - Publicat sambata, 03 septembrie 2022 21:28 / Actualizat sambata, 03 septembrie 2022 21:28

UTA și Chindia au remizat, scor 1-1, în etapa #9 din Liga 1. Claudiu Keșeru a revenit în lotul arădenilor și a lăsat de înțeles la finalul meciului că n-a fost de acord cu sancțiunea primită din partea clubului.

Keșeru, relație tensionată cu UTA: „Sancțiunea e meritată din punctul lor de vedere”

Incredibil: ieri era la FCSB, azi a fost titular la o altă echipă din Liga 1!
FCSB
Incredibil: ieri era la FCSB, azi a fost titular la o altă echipă din Liga 1!

A fost o sancțiune meritată din punctul lor de vedere (n.r. - al antrenorului Ilie Poenaru și al conducerii), s-au spus multe chestii neadevărate. Nu e prima, nici ultima dată când se va minți în cazul meu. 

E important că am revenit și că am intrat bine în joc. Repriza a doua a fost cu mai mult nerv. Din punctul meu de vedere, relația cu antrenorul e OK”, a declarat Keșeru.

Am condus din nou, dar, ținând cont de presiunea la care am fost supuși în a doua parte a jocului, e un punct câștigat. E un teren greu aici unde echipe mai valoroase decât noi n-au reușit să ia nici măcar un punct. 

Se simte oboseala, nu avem un lot destul de mare încât să putem odihni anumiți jucători. Să sperăm că în meciurile viitoare vom câștiga. Băieții au avut o atitudine destul de bună, au făcut efort, sunt mulțumit

Adrian Mihalcea, antrenor Chindia

Chindia conduce mereu, dar nu bate pe nimeni. UTA pierde primele puncte „acasă”

Gazdele pierd primele puncte pe teren propriu din acest sezon, în vreme ce trupa lui Adrian Mihalcea a deschis din nou scorul, dar n-a reușit nici de această dată să învingă.

Prima șansă a aparținut gazdelor. Jobello a combinat superb cu Cascini la marginea careului, dar n-a găsit cadrul porții ('31). 

Chindia avea să intre în avantaj la pauză. Cu noroc. Akhmatov și-a încercat norocul de la 25 de metri, Balauru a deviat în bară, apoi mingea a ricoșat în plasă din spatele portarului gazdelor ('44).

+21 FOTO

UTA a preluat controlul total în repriza secundă, dar prima ocazie mare a venit târziu. Era minutul 72 când Stahl lua la țintă bara transversală. 

Chindia a uitat să mai joace fotbal, iar UTA a egalat până la urmă. În urma unui corner, Alexandru Benga l-a executat pe Dinu Moldovan, țintuit pe linia porții ('86).

7.850 de faniau asistat la meciul dintre UTA și Chindia

Clasamentul actualizat din SuperLiga

Mai multe știri din Liga 1:

Gabi Tamaș, dorit în lupta pentru titlu! Ce sumă vrea să obțină Petrolul în schimbul lui

Croitoru anunță un nou transfer la FCU Craiova: „Acum se lucrează”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează