FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

Keșeru, tras pe linie moartă la UTA! S-ar fi dat bolnav, dar în seara următoare era DJ în club

Articol de - Publicat luni, 29 august 2022 17:33 / Actualizat luni, 29 august 2022 17:53

 Atacantul Claudiu Keșeru (35 de ani) a fost deja amendat și nu va face parte din lotul celor de la UTA pentru meciul cu CS Mioveni.

  • CS Mioveni - UTA se joacă marți, de la 16:30. Meciul e liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, PrimaSport și DigiSport

Situația este tot mai tensionată între Keșeru și Ilie Poenaru. Vizibil deranjat de comportamentul atacantului, tehnicianul celor de la UTA a decis să-l excludă pe acesta din lot.

 Keșeru nu a făcut deplasarea pentru meciul cu Mioveni, iar situația sa ca jucător al „Bătrânei Doamne" este una foarte incertă.

Hermannstadt, aproape de colaps după „modelul” Gaz Metan! Jucătorii refuză să participe la antrenamentul de azi + Situația celor mai importante nume din lot
HERMANNSTADT
Hermannstadt, aproape de colaps după „modelul” Gaz Metan! Jucătorii refuză să participe la antrenamentul de azi + Situația celor mai importante nume din lot

Ruptură UTA Arad - Claudiu Keșeru: exclus din lot

Ruptura s-ar fi produs din cauză că s-ar fi dat bolnav Keșeru pentru partida cu FCU Craiova, disputată vineri, dar la o zi după încheierea acesteia a fost văzut într-un club, unde presta ca DJ. 

Ca urmare a acestui eveniment, Poenaru a anunțat că jucătorul va primi o amendă și că Keșeru le-a cerut scuze colegilor pentru greșeala comisă. 

Vârful arădenilor nu a participat, duminică, nici la festivitatea de premiere la care echipa a fost invitată, UTA fiind reprezentată de către Ilie Poenaru, Desley Ubbink și Erico da Silva. 

„La mine primează disciplina și respectul. Avem un regulament foarte bine stabilit, cine îl încalcă plătește. El nu a respectat un program pe care eu l-am cerut, va plăti o amendă, conform Regulamentului de ordine interioară.

Am decis ca pentru meciul de la Mioveni să nu facă parte din lot. Nu îmi cade bine această decizie fiindcă meciul cu Craiova ne-a costat din punct de vedere fizic și am nevoie de toți jucătorii, dar nu pot să trec peste aceste acte de indisciplină, indiferent cine sunt autorii lor.

Un prim pas l-a făcut prin faptul că a recunoscut în fața tuturor că a greșit și a acceptat deciziile luate de mine din punct de vedere disciplinar. Depinde de el, dar depinde și de vestiar. Eu cred că va reuși să facă acest lucru deoarece are experiență, iar din punct de vedere mental este la un nivel foarte bun și va fi reacceptat de grup", a declarat Ilie Poenaru, tehnicianul arădenilor.

VIDEO A fost aproape să cedeze, chiar înainte să semneze cu Unirea Slobozia: „Am vrut să renunț la cariera de antrenor!”

Citește și: 

Universitatea Craiova și-a prezentat ultima achiziție

Ovidiu Burcă, monolog de 15 minute în direct la TV: „Eu sunt problema? Dacă e așa, mâine spun pas!” + „Atmosfera e bună, am readus bucătarii”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ccc23
ccc23  •  30 August 2022, 14:33
Postat de unurtr pe 29 August 2022, 18:56

Icoana cu Gigi Becali o ai la rasarit sau la apus?

plina țara de *** și băgători în seama ca tine.***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unurtr
unurtr  •  29 August 2022, 18:56
Postat de ccc23 pe 29 August 2022, 17:58

Keseru era un jucător terminat din momentul. în care a venit la FCSB.. mai bine agata ghetele.. E prost ciobanul. destul.. dar nu a greșit când zicea ca e un jucător terminat

Icoana cu Gigi Becali o ai la rasarit sau la apus?

ccc23
ccc23  •  29 August 2022, 17:58

Keseru era un jucător terminat din momentul. în care a venit la FCSB.. mai bine agata ghetele.. E prost ciobanul. destul.. dar nu a greșit când zicea ca e un jucător terminat

Vezi toate comentariile (3)
Comentează