FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Ovidiu Burcă, monolog de 15 minute în direct la TV: „Eu sunt problema? Dacă e așa, mâine spun pas!” + „Atmosfera e bună, am readus bucătarii”

Ovidiu Burcă a vorbit despre neajunsurile clubului din șoseaua Ștefan cel Mae / Captură Digi Sport +15   FOTO
Ovidiu Burcă a vorbit despre neajunsurile clubului din șoseaua Ștefan cel Mae / Captură Digi Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 29 august 2022 16:40 / Actualizat luni, 29 august 2022 17:05

Ovidiu Burcă, antrenorul celor de la Dinamo, ocupanta locului 17 din Liga 2, cere încă o dată răbdare din partea fanilor și a condcerii, asigurând că deține rețeta pentru redresarea clubului.

Invitat la o emisiune de sport la două zile după un nou eșec umilitor suferit de „câini”, 2-3 cu Unirea Dej, Ovidiu Burcă a fost protagonistul unui monolog de aproximativ un sfert de oră, în care a prezentat toate neajunsurile existente în acest moment la Dinamo. Tehnicianul le-a răspuns contestatarilor, explicând strategia prin care el și administratorul special Vlad Iacob vor să repună clubul pe linia de plutire. 

Dinamo pleacă și de la Clinceni! „Câinii”, fără casă înaintea derby-ului cu Steaua: „Sunt sătul! Sunați-l pe ministrul Novak!” + ce echipă joacă acum în „Ștefan cel Mare”
DINAMO
Dinamo pleacă și de la Clinceni! „Câinii”, fără casă înaintea derby-ului cu Steaua: „Sunt sătul! Sunați-l pe ministrul Novak!” + ce echipă joacă acum în „Ștefan cel Mare”

Ovidiu Burcă: „Eu sunt problema? Dacă e așa, mâine spun pas!”

„Nu sunt nici în cel mai fericit moment al meu, dar nici într-un moment tragic. Am știut că nu va fi ușor, știam că redesenarea acestui club va dura ceva timp. Am preluat un lot cu o anumuită starte de spirit, a trebuit să reechilibrăm lotul din punct de vedere nuemric.

Nu, nu mă plâng de «greaua moștenire». M-am înhămat la acest proioect, știam că lucurile sunt foarte grave. Trebuie să reinstaurăm un climat de maximă exigență. Trebuie să construim o echipă în adevăratul sens al cuvântului. 

Nu cred că eu sunt problema. Dacă eu aș fi problema, mâine aș spune pas și aș face un pas în spate! Cred că lucrurille trebuie fundamentate altfel. Am intrat pe porțile Săfticăi, unde am găsit niște condiții ponosite. Repet, am nevoie de timp! Trebuie să reinstaurăm spiritul care a existat la Dinamo, să ridicăm un anumit ambient de performanță. Trebuie să construim o echipă care să fie competitiv”, a spus Ovidiu Burcă, la emisiunea „Liga Digi Sport”. 

Ovidiu Burcă: „La noi, lumea te judecă de pe o sâmbătă pe cealaltă”

„Presiunea la Dinamo e foarte mare, nu mulți gestionează foarte bine acest tricou. E o atmosferă bună în acest moment, am readus bucătarii la club. Am văzut că s-a scris că ar fi diferențe salariale mari, că ar fi butoaie cu pulbere în vestiarul nostru... Am adus jucători care au jucat în prima ligă din Franța, le dăm 2.000 - 2.500 de euro. Cât să le dăm? 

La noi, lumea te judecă de pe o sâmbătă pe cealaltă. Am fost și la Rapid. Acolo s-a muncit, s-a avut răbdare, suporterii au avut răbadare și am reconstruit un club din nimic, din pământ”, a mai spus antrenorul dinamovist. 

Dacă vrem un Dinamo care să revină în elita fotbalului, revenirea trebuie construită pe anumiți pilon. Săracul domn Zăvăleanu, el a ținut flacăra aprinsă, se ruga de jucători să vină la Dinamo. 

Cred că această retrogradare ar trebui să fie un moment zero. Repet, haideți să reconstruim acest club! Noi vrem ca lucrurile să funcționeze foarte bine? Eu cred că suntem pe drumul bun, chiar dacă rezultatele n-au fost cele scontate. Am văzut cifrele din meciul cu Unirea Dej, am avut posesie 67% (...) Știu, e dureros să pierzi, dar părerea mea e că rezultatele vor veni în urma unui proces pe care ar trebui să-l începem acum.

- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

VIDEO Ion Țiriac l-a abordat pe prim-ministrul Ciucă: „Domnu' general, vedeți cum faceți și cu Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Dinamo pleacă și de la Clinceni! „Câinii”, fără casă înaintea derby-ului cu Steaua: „Sunt sătul! Sunați-l pe ministrul Novak!” + ce echipă joacă acum în „Ștefan cel Mare”

Culisele vânzării lui Dinamo » Două mari tabere interesate: cu cine vrea Șerdean să bată palma

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
iameldia
iameldia  •  31 August 2022, 16:16
Postat de boierasul pe 30 August 2022, 01:42

Datoriile sunt alea înscrise la masa credala. Restul e can can made în România)) pentru moment suntem "acoperiți" de insolvență. Cât despre dizolvarea "urmelor" prin faliment ...))) te înșeli.

da si datoriile alea sunt de aproximativ 10 milioane de euro si sunt esalonate. acum in septembrie se face un an de cand ati spus ca dati toti banii inapoi. trebuie sa dati urgent 2-3 milioane de euro. ca doar nu crezi ca in ultimi zi din cei 3 ani trebuie dati toti banii deodata.

Pisleagacostelbistretu0502
Pisleagacostelbistretu0502  •  31 August 2022, 08:08

DUJMOVIC - STELEA , BULEICA , PATRICHE , AMZAR - N.ROSU , LARRUCEA - GEZALI , IGLESIAS , BORDUSANU - POP !!!

paolo11
paolo11  •  30 August 2022, 12:11

Hai ca s-au intors bucatarii! Acum va mai trebuie jucatori și niște investitori. Și unii și alții greu de găsit, după cum se vede.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează
Close