FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - FCU CRAIOVA 1-1

Croitoru anunță un nou transfer la FCU Craiova: „Acum se lucrează”

U Cluj - FCU Craiova 1-1 | Marius Croitoru, antrenorul oltenilor, e de părere că rezultatul de la Mediaș este unul echitabil
U Cluj - FCU Craiova 1-1 | Marius Croitoru, antrenorul oltenilor, e de părere că rezultatul de la Mediaș este unul echitabil

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 septembrie 2022 23:56 / Actualizat vineri, 02 septembrie 2022 23:56

U Cluj - FCU Craiova 1-1 | Marius Croitoru, antrenorul oltenilor, e de părere că rezultatul de la Mediaș este unul echitabil. De asemenea, tehnicianul în vârstă de 41 de ani susține că alb-albaștrii lucrează în aceste zile la aducerea unui înlocuitor pentru Andrea Compagno, transferat de FCSB în schimbul a 1,5 milioane de euro.

„E un punct, n-am pierdut, am legat două rezultate pozitive. A fost o primă repriză slabă a noastră, cei de la U puteau marca de mai multe ori. Apoi, în a doua repriză, puteam câștiga noi. 

Probabil meciurile jucate din 3 în 3 zile ne-au dezechilibrat. Azi am avut 5 jucători noi față de meciul trecut, cred că s-a văzut asta. 

Gabi Iancu ne-a scos pe finalul primei reprize. Nu știu dacă era drept să câștigăm, eu zic că e rezultatul echitabil acest 1-1”, a declarat Croitoru la Prima Sport.

MM, ignorat de Becali la FCSB: „Eu îi făcusem altă propunere!”
FCSB
MM, ignorat de Becali la FCSB: „Eu îi făcusem altă propunere!”

U Cluj - FCU Craiova 1-1. Marius Croitoru, despre...

  • următoarele două meciuri, cu Rapid și FC Voluntari: „Mai avem două partide, cu Rapid și Voluntari, până la pauza dedicată echipelor naționale și sperăm să scoatem maxim. E un meci de tradiție cu Rapid, sunt multe orgolii puse în joc, ne dorim din tot sufletul să facem un meci bun și să scoatem punct sau puncte. Dacă nu se reface gazonul de pe Oblemenco, vom juca la Târgu Jiu”
     
  • plecarea lui Compagno la FCSB: „Nu poți schimba imediat anumite repere. Ai nevoie de timp să antrenezi implementarea altui jucător. Neavând timp, e mai dificil. Se poate aduce un alt fotbalist, dar nu înseamnă că dacă aducem el e imediat la nivelul echipei. Se lucrează chiar acum la aducerea unui nou jucător, din ce am înțeles

VIDEO. Fază de CNN în U Cluj - FCU Craiova! La FIFA se spărgea joystickul

Clasamentul actualizat din SuperLiga

Citește mai multe știri despre U Cluj - FCU Craiova:

Gabi Iancu, execuție magistrală din lovitură liberă în U Cluj - FCU Craiova » Mingea a evitat zidul și s-a oprit în vinclu!
U Cluj - FCU Craiova 1-1
Gabi Iancu, execuție magistrală din lovitură liberă în U Cluj - FCU Craiova » Mingea a evitat zidul și s-a oprit în vinclu!
Cel mai norocos gol din Liga 1!  A ratat preluarea, pasa, șutul, dar mingea a intrat în poartă printre picioarele goalkeeperului
U CLUJ - FCU Craiova
Cel mai norocos gol din Liga 1! A ratat preluarea, pasa, șutul, dar mingea a intrat în poartă printre picioarele goalkeeperului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  04 Septembrie 2022, 14:39

Feceu vinde portarul ca s amâni plateasca la mincinel. Ce v-a pacalit mincinelul. Ce bine-mi pare ca ati luat teapa..ce bine ini pare ca pierdeți..

FCUCraiova
FCUCraiova  •  03 Septembrie 2022, 18:29
Postat de fibra pe 03 Septembrie 2022, 12:00

Esti penibil.Eu m-am uitat la mine ,dar am spus pentru sanatatea lui.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

FCUCraiova
FCUCraiova  •  03 Septembrie 2022, 18:28
Postat de Baluba pe 03 Septembrie 2022, 09:45

L'au sacrificat pe Compagno pentru bani necesari, sa'i faca loc lui Iancu, insa ieri, cel de'al doilea, deja s'a achitat con brio, inca.

Nu pentru Iancu sa vandut Compagno,ci ça sa-i faca loc botei sau nulitatii de balan cel mai Prost atacant din istoria fotbalului craiovean si romanesc . Iancu déjà juca titular cu Compagno

Vezi toate comentariile (9)
Comentează