FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - PETROLUL 1-0

Claudiu Tudor a răbufnit la adresa lui Istvan Kovacs: „Știam de când am văzut cine ne arbitrează că o să fim furați! Îl umple de sânge și nu dă nimic! Incredibil”

Claudiu Tudor, președinte Petrolul. 
Foto: Gazeta de Prahova
Claudiu Tudor, președinte Petrolul. Foto: Gazeta de Prahova

Articol de - Publicat marti, 19 septembrie 2023 00:08 / Actualizat marti, 19 septembrie 2023 00:20

CFR Cluj s-a impus în fața Petrolului Ploiești, scor 1-0, în runda cu numărul 9 din Superliga. La finalul partidei, Claudiu Tudor (38 de ani), președintele „găzarilor”, a avut un atac furibund în direcția „centralului” Istvan Kovacs. 

„Centralul” din Carei nu a acordat două penalty-uri în favoarea prahovenilor în partida din Gruia. Președintele oaspeților, Claudiu Tudor, consideră că arbitrul FIFA a comis niște greșeli majore și cere ca acesta să nu mai conducă de la centru vreun meci al Petrolului Ploiești. 

Valentin Țicu a ieșit la atac după eșecul din Gruia: „Nu ai cum să nu dai penalty la așa ceva! A câștigat FCSB și trebuia să o facă și CFR”
CFR CLUJ - PETROLUL 1-0
Valentin Țicu a ieșit la atac după eșecul din Gruia: „Nu ai cum să nu dai penalty la așa ceva! A câștigat FCSB și trebuia să o facă și CFR”

Claudiu Tudor, președintele Petrolului, „săgeți” în direcția lui Istvan Kovacs după meciul cu CFR Cluj: „Nu degeaba este înjurat când vine la Ploiești”

„Știam de când am văzut cine ne arbitrează că o să fim furați. Și noi, și băieții, eram siguri de asta. Nu ai voie să faci așa ceva! Sunt două faze: la Musi și la Pedro. El vine cu talpa pe glezna lui, îl umple de sânge și nu se dă nimic. Este incredibil, nu ai voie să faci așa ceva! El este acolo, cel mai mare arbitru român. 

Nu degeaba este înjurat când vine la Ploiești și Hațegan este primit cu flori. Nu ai voie să faci asemenea greșeli și cei de la VAR să nu zică că este penalty! Am vrea ca domnul Kovacs să nu ne mai arbitreze. Nu degeaba și Marseille i-a făcut memoriu”, a declarat Claudiu Tudor, la Digi Sport. 

Claudiu Tudor: „Este bătaie de joc la adresa unui oraș întreg”

Claudiu Tudor și-a continuat ulterior tirada în direcția lui Istvan Kovacs. 

„Îți bați joc de noi și de un oraș intern! Măcar să ne zică, nu mai dăm banii pe avioane. CFR nu știu dacă avea nevoie de așa ceva. Nu aveai voie să nu vezi penalty la Musi, dar, mai ales, la Pedro! Acolo este de roșu, dacă nu măcar de galben. Nu ai cum să nu vezi așa ceva! Este bătaie de joc la adresa unui oraș întreg. 

Este pe glezna lui faultul, nu poți să nu dai așa ceva. Domnul Kovacs, marele Kovacs, te faci că nu vezi. La fel și VAR-ul. Măcar să ne zică, nu mai băgăm bani, venim în ziua meciului și scorul este același”, a mai spus oficialul ploieștenilor. 

Citește și: 

A ieșit în față după plecarea lui Reghecampf de la Craiova: „E un nimic! Aici aș vrea să fac unele comentarii”

Surpriză colosală! Dinamo e așteptată pe terenul marii rivale la meciul de acasă cu Farul: „N-avem nimic împotrivă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
alexgabriel63
alexgabriel63  •  19 Septembrie 2023, 20:08

Daca cei de la Petrolul au jucat mai bine , asa cum declara Parvu , trebuia sa faca asta pe teren sa dovedeasca , nu sa cerșească lovituri de la 11 metri !!!!

tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  19 Septembrie 2023, 14:28
Postat de Assssssss pe 19 Septembrie 2023, 11:08

????

Exact ce citesti

rav410wrc
rav410wrc  •  19 Septembrie 2023, 14:05

Nici de gluma n-a fost buna asta cu kovacs de la Cluuuj, trimis sa-mparta"dreptatea" tocmai la Cluuj, intr-un "meci" al echipei din localitate, RadioErevan !? :))))

Vezi toate comentariile (21)
Comentează