FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - PETROLUL 1-0

Oficialul Petrolului cere o suspendare drastică pentru Istvan Kovacs: „Cred că 8 etape ar fi corect” + „Dacă noi nu am fi luat atitudine, CCA nu ar fi făcută publică discuția de la VAR”

Istvan Kovacs. 
Foto: Imago
Istvan Kovacs. Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 21 septembrie 2023 08:15 / Actualizat joi, 21 septembrie 2023 09:05

Președintele Petrolului Ploiești, Claudiu Tudor (38 de ani), a reacționat, după ce Kyros Vassaras (57 de ani0, președintele CCA, a analizat fazele controversate de arbitraj din meciul pierdut de prahoveni pe terenul lui CFR Cluj, scor 0-1. 

Luni seară, „centralul” Istvan Kovacs a hotărât să nu acorde două penalty-uri pentru Petrolul Ploiești, în urma unor faulturi comise de Răzvan Sava și Arlind Ajeti în interiorul careului. 

Andrei Nicolescu, reproșuri pentru jucătorii lui Ovidiu Burcă: „Din punct de vedere sportiv nu suntem foarte bine. Mă așteptam să nu fim «căței»”
DINAMO
Andrei Nicolescu, reproșuri pentru jucătorii lui Ovidiu Burcă: „Din punct de vedere sportiv nu suntem foarte bine. Mă așteptam să nu fim «căței»”

Miercuri, Kyros Vassaras a analizat public fazele și a spus că Istvan Kovacs trebuia să acorde un singur penalty, în urma faultului comis de Ajeti asupra lui Pedro Justiniano. 

Claudiu Tudor, președintele „găzarilor”, crede însă că Petrolul trebuia să beneficieze de două lovituri de la 11 metri. Acesta speră ca Istvan Kovacs să primească o suspendare drastică, de până la 8 etape, pentru erorile comise în Gruia. 

Claudiu Tudor, președintele Petrolului: „Istvan Kovacs a greșit grav în defavoarea noastră”

„Istvan Kovacs a greșit grav în defavoarea Petrolului și trebuie să își asume responsabilitatea pentru erorile sale. Cu VAR sau fără VAR, se impunea ca Kovacs să acorde penalty în două situații pentru Petrolul, pentru că el era foarte bine plasat și este arbitru internațional. 

Nu e cazul să aruncăm vina acestei erori pe arbitrul de la VAR. Pedro Justiniano are și acum glezna umflată după faultul lui Ajeti

Ar trebui ca un arbitru care greșește să își ceară scuze public când erorile sale produc suferință unui oraș întreg”, a precizat Claudiu Tudor, potrivit Playsport. 

Claudiu Tudor: „Dacă Petrolul nu ar fi luat atitudine, cu siguranță că CCA nu ar fi făcut publică discuția din camera VAR”

Oficialul „lupilor galbeni” este convins că faptul că prahovenii au amenințat că îl vor recuza pe Istvan Kovacs la meciurile Petrolului l-a făcut pe șeful CCA să iasă public și să analizeze fazele. 

„Dacă Petrolul nu ar fi luat atitudine în cazul lui Kovacs, cu siguranță că CCA nu ar fi făcut publică discuția din camera VAR. 

Așa trebuie procedat, erorile trebuie prezentate și analizate în fața tuturor pentru a fi corectate. Noi sperăm ca sancțiunea in cazul lui Kovacs să fie pe masura greșelilor. 

Cred că 8 etape ar fi corect, iar perioada cât va sta pe tușă să nu fie una în care să arbitreze prin Arabia sau pe cine știe unde”, a mai spus Claudiu Tudor, pentru sursa citată. 

VIDEO. Match Preview Petrolul - Hermannstadt

Citește și: 

MM Stoica a ascultat înregistrarea dialogului Kovacs - Mladinovici și a fost frapat de un pasaj: „«Camo, Camo» sau «Dispari»? Ce e asta?”

FCSB ia în calcul să îl dea în judecată pe Kyros Vassaras: „E o imagine dubioasă! De ce nu apare tot?!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
Mandpv
Mandpv  •  21 Septembrie 2023, 23:11
Postat de vivi.napoca1_ pe 21 Septembrie 2023, 12:39

Acest meci va făcut un bine ,mai aude și lumea de voi ca nu știa nimeni ca jucați și voi în prima liga ! PH,patria ho..,oamenilor cinstiți la Ploiești pe unde unul ,acum fugar cu banii romanilor tăia și împărțea după bunul plac în Baschet sub protecția lui Ponta !

Ba ,nu te mai rupe in figuri ardelenesti..deja ati *** aerul Romaniei, cu *** din capul vostru...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  21 Septembrie 2023, 14:58

Pentru la anul : propun Liga 1 , cu 3 echipe : CFR , FCSB si FARUL . Sa joace de 12 ori , Tur -Retur . cate una se odihneste , o saptamana . O sa avem meciuri tari ...In restul timpului ne uitam la alte Campionate .

laurkro
laurkro  •  21 Septembrie 2023, 14:37

Vezi de treabă, corb la corb nu-și scoate ochii:)))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează