FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - ASTRA 1-1

CLINCENI - ASTRA 1-1 // Dan Alexa își critică fotbaliștii: „Din păcate, abia în repriza secundă am început să jucăm”

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 septembrie 2019 20:16

Dan Alexa, 39 de ani, tehnicianul Astrei Giurgiu, nu și-a menajat jucătorii după semieșecul înregistrat în deplasare cu Academica Clinceni, scor 1-1 (Tamaș 32 ag. / Al. Popescu 45+3 ag.).

„Am început foarte agresiv, am intrat greu în joc. Din păcate, abia în repriza secundă am început să jucăm. Am avut situații de a înscrie, dar nu meritam să câștigăm.

Cred că am avut un penalty, dar nu vreau să comentez prestația arbitrului, pentru că nu sunt mulțumit de jocul echipei mele. Cel mai important e să fac o analiză după acest meci.

Pauza prilejuită de meciurile naționalei ne-a scos din ritm, treceam printr-un moment bun. Știam că nu ne va aștepta un meci ușor, le-am spus asta jucătorilor”, a mărturisit cel poreclit „Chirurgul” la Look Sport.  

După egalul contra Clinceniului, Astra a acumulat 12 puncte, situându-se pe locul 6. Giurgiuvenii pot pierde această poziție la finalul etapei, Botoșaniul, Sepsi și Dinamo stând la pândă. 

Vezi și: 

Constantin Budescu, revoltat: „Am fost nervoși, s-a jucat fără lumină în repriza a doua”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
2067504070221278
Patricia Cosmina  •  13 Septembrie 2019, 20:41

La cat va ajuat FuRat aribitrul astazi nu as mai comenta.. TREBUIA LASAT GOLUL DE 2 LA 1 SI ROSU OT APARATORUL ASTREI CARE A FIAT DAT SI TRBUIA ELIMINAT JUCATORUL DE CULOARE NEAGRA CARE A PRIMIT AL DOILEA GALBEN PT SCOATEREA TRICOULUI CAND A IESIT SCHIMBAT DECI DEPRE CE VORBIM??? IAR VICIERE DE REZULTAT IMPOTRIVA CLINCENIULUI!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează