FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - CRAIOVA 1-0

Marinos Ouzounidis nu s-a ferit de cuvinte, după înfrângerea cu Clinceni: „Am obținut ce am meritat! Cel mai prost joc”

Academcia Clinceni a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0. Marinos Ouzounidis (52 de ani) a recunoscut superioritatea adversarilor. +7   FOTO
Academcia Clinceni a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0. Marinos Ouzounidis (52 de ani) a recunoscut superioritatea adversarilor.

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 mai 2021 23:22 / Actualizat duminica, 02 mai 2021 23:39

Academica Clinceni a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0. Marinos Ouzounidis (52 de ani) a recunoscut superioritatea adversarilor. 

„Am obținut ceea ce am meritat. Rezultatul e corect. Nu am jucat ce știm, nu ne-am făcut jocul și am comis multe greșeli . Jucăm din 3 în 3 zile, nu prea îți dai seama în ce condiție fizică vor fi jucătorii. Nu am aplicat ce am discutat înaintea meciului. Am vorbit să facem adversarii să alerge după minge. În schimb, am pierdut multe baloane. Rezultatul e corect, repet.

Clinceni a meritat. Nu am zis nimic despre titlu nici până acum, nu o voi face nici azi. Trebuie să ne facem jocul și să ne recăpătăm agresivitatea. Azi a fost un joc foarte prost pentru noi! Cel mai prost din mandatul meu. Am simțit echipa vlăguită. Jucătorii au făcut și meciuri bune, așa că trebuie să fim împreună. Câștigăm ca o echipă, pierdem ca o echipă”, a declarat Ouzounidis, la Look Sport+. 

FOTO Cele mai interesante imagini din Clinceni - Craiova

FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
+3 FOTO

Citește și alte știri din play-off: 

Bouhenna a plecat de la Sepsi: „Am semnat! M-au dorit 3 cluburi din Liga 1”

Toni Petrea nu știe dacă îl poate folosi în derby-ul cu CFR: „Sunt semne de întrebare”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
silviuxzx
silviuxzx  •  03 Mai 2021, 15:22

Nenea tzatziki, jucati in mare viteza pt liga a3a...asa spunea marele antrenor inaintea unui meci pe care il disputau la buzau.ca terenul nu ii avantajeaza, ca ei joaca in viteza :))).cea mai slaba echipa din liga praf...

suporterucv
suporterucv  •  03 Mai 2021, 14:19
Postat de observator_ipohondru pe 03 Mai 2021, 14:15

Nea Marine, ti-o spui pe-a dreapta, n-ai lot care sa joace din 3 in 3 zile.Mai bine, da-l dracului de campionat, ca n-aveti nicio sansa; las-o mai moale, hodineste jucatorii ca pierzi si cupa.

Perfect adevarat ! Daca mai batem pe CFR si FCSB inca o data eu sunt multumit ! Cu restul putem juca amicale.

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  03 Mai 2021, 14:15

Nea Marine, ti-o spui pe-a dreapta, n-ai lot care sa joace din 3 in 3 zile.Mai bine, da-l dracului de campionat, ca n-aveti nicio sansa; las-o mai moale, hodineste jucatorii ca pierzi si cupa.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează