FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - CRAIOVA

Clinceni - Craiova s-ar putea muta pe Arena Națională

Academica Clinceni și CS Universitatea Craiova
Academica Clinceni și CS Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2021 20:50 / Actualizat marti, 09 februarie 2021 21:10

Academica Clinceni și CS Universitatea Craiova se vor înfrunta pe 14 februarie, de la ora 14:30, în runda #23 din Liga 1, iar partida s-ar putea disputa pe Arena Națională.

Academica Clinceni a produs surpriza etapei trecute și a învins FCSB, scor 1-0, chiar pe Arena Națională. Oficialii formației ilfovene au fost mulțumiți de starea bună a gazonului și vor ca meciul din runda următoare, cu CS Universitatea Craiova, să se dispute pe același stadion, conform publicației Antena Sport.

Academica Clinceni, revelația sezonului

Academica Clinceni este revelația acestui sezon și se află pe ultima poziție care asigură calificarea în play-off-ul Ligii 1, la egalitate cu FC Botoșani. Partida cu CS Universitatea Craiova este extrem de importantă pentru formația ilfoveană, care se poate îndepărta de locurile de play-out dacă va obține cele trei puncte.

Ilie Poenaru, după ce a produs surpriza etapei: „Ne-am lăsat dominați de FCSB”

„Trebuia să îi ținem pe cei de la FCSB cât mai departe de poarta noastră. Ne-am lăsat și dominați, am vrut să îi aducem puțin peste noi, iar dacă recuperam o minge, plecam pe contraatac cu mijlocașii laterali.

Strategia a fost aceea de a-i bloca pe cei de la FCSB, de a opri fotbaliștii care iau jocul pe cont propriu și sunt decisivi. Am plecat de la premisa să nu facem un pressing avansat. E o echipă care are nevoie de spații și noi trebuia să îi așteptăm undeva în 60-65 de metri, de unde am început să facem pressing” a declarat Ilie Poenaru la GSP Live.

VIDEO. Ilie Poenaru a dezvăluit strategia din spatele victoriei cu FCSB

Citește și alte știri din Liga 1:

Supertransfer pregătit de Sepsi! Negocieri cu o vedetă cu peste 200 de meciuri în Anglia și Italia

Lovitură pentru Dinamo! Andrei Peteleu a semnat cu o altă echipă din Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1731885997060900
Niculae Petre  •  10 Februarie 2021, 14:45

Marele presedinte Paraschiv este cel mai *** om.Atata timp cat a avut interes ,mai bine spus cand Jiji tine Clinceniul cu bani si jucatori , acest *** il preaslavea pe Jiji mai ales ca il avea si pe fisu pe la FCSB .Cum numai da bani Jiji si la indepartat si pe fisu de la FCSB a inceput sa treaca de la lins la muscat.URAT CARACTER AI PARASCHIVE,CU BUNE SI RELE JIJI ISI MERITA SOARTA POTE SE VA INVATA MINTE.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează