FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - FCSB 0-3

CLINCENI - FCSB 0-3 // Ilie Dumitrescu a analizat-o pe FCSB înainte de derby-ul cu Dinamo: „A realizat câteva performanțe” » Ce plusuri a găsit + unde vede marea problemă

Articol de GSP - Publicat luni, 30 septembrie 2019 09:13

Ilie Dumitrescu a vorbit despre FCSB, după victoria 3-0 cu Academica Cliceni, și a lăudat jocul prestat de echipa roș-albastră, lăudând mai mulți jucători.

FCSB a realizat câteva performanțe. Sunt patru jocuri fără gol primit. Se vede că și Bogdan Planic este la un nivel foarte bun. Iulian Cristea la fel, iar Ovidiu Popescu e foarte bun în fața apărării. Aportul ofensiv al fundașilor laterali este evident. De aici încep să apară și reușitele.  

Florin Tănase a fost foarte activ, iar Florinel Coman a jucat foarte bine. El trece printr-o perioadă foarte bună. Este cel mai constant jucător de când a început campionatul. Dennis Man începe să își intre în ritm”, a spus Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport. 

Ilie Dumitrescu: „Problema e în atac”  

„Problema rămâne acolo, la numărul 9. Echipa va avea o exprimare și mai consistentă, atunci când Gnohere va ajunge la un tonus foarte bun. Deocamdată, în acest meci a avut niște preluări greșite, ceea ce e nepermis. Încă lucrează să piardă câteva kilograme”, a adăugat fostul internațional. 

Vezi și:

VIDEO Florinel Coman a stabilit obiectivul formației sale: „De ce să nu mă gândesc la asta?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
leodede2000
leodede2000  •  30 Septembrie 2019, 10:31

Ovidiu Popescu e un maidanez de liga a 3-a, nu are nici o calitate, intrari de ruybist. Jucam in minus cu un om, Oaida un fricos. Asta e mijlocul de la care astepti ceva. Pase inapoi ca acum doar pe vremea lui Bourceanu mai erau. Pacat ca titularii sunt alesi dupa pile. Cineva aduce vorba de cumetrii, ce sa zic de CFR cu Viitorul, sau CFR cu Craiova. Doar un ex la 1-0 pt Viitorul, la pauza marele Hagi il scoate pe Ianis care clar nu era pe unda cu tat-su si CFR castiga cu 3-1. Ce echipa mare...

1992024127509850
Cantaragiu Cristinel  •  30 Septembrie 2019, 09:57

O analiză extrem de pertinentă din partea" celui mai principal analist" de sport sportiv de la noi.In speță aceasta,tranziția pozitivă concentrată pe axul central al benzilor terenului a funcționat perfect...

bodrin
bodrin  •  30 Septembrie 2019, 09:39

Care derby? A fost un "joc" cu o altă echipă a lui G.Becali! Adică a fost o bătaie de joc, așa că lăsați "analizele". Fcsb a primit 3 p și mai are asigurate 3 în retyrul meciului. Cu punctele asigurate de cumetrii și de omenii ar putea avea șanse in " lupta" pentru câștigarea campionatului. Și la ce o să-i folosească?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează