FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - FCSB 0-3

Concluziile lui Mihai Pintilii, după ce FCSB a redus din diferența față de CFR: „Când vom intra atunci vom face calculul”

Mihai Pintilii +12   FOTO
Mihai Pintilii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 februarie 2022 22:05 / Actualizat miercuri, 09 februarie 2022 23:52

Clinceni - FCSB 0-3. La finalul partidei, Mihai Pintilii, înlocuitorul lui Toni Petrea, bolnav de Covid, pe banca roș-albaștrilor, a vorbit despre jocul echipei sale și lupta la titlu cu CFR Cluj.

În urma acestei victorii, cumulată cu remiza clujenilor de ieri cu UTA, FCSB se apropie la 6 puncte de CFR cu 5 etape înainte de finalul sezonului regular. Pintilii nu face însă calcule în lupta la titlu până la intrarea în play-off.

Insolvență, faliment, colaps! » Cu mai mulți bani, Dinamo și alte 11 echipe din Liga 1 s-au scufundat în datorii
SISTEM
Insolvență, faliment, colaps! » Cu mai mulți bani, Dinamo și alte 11 echipe din Liga 1 s-au scufundat în datorii

„Ne bucurăm, bine că am luat cele 3 puncte. Dar mai sunt etape, se mai pot pierde puncte, mai putem pierde și noi și CFR, se mai joacă.

Până atunci se mai pot pierde puncte. Sunt mai liniștit că jucătorii fac ceea ce trebuie în teren, am avut 1-0 după primele 5 minute. Controlezi apoi tot meciul, ești mult mai relaxat pe bancă. Trebuie să îi încurajez să fie concentrați tot meciul”, a declarat Mihai Pintilii la flash-interviu.

Mihai Pintilii, laude pentru jucătorii săi

Tehnicianul a lăudat jocul elevilor săi, printre numele rostite de Pintilii fiind Florin Tănase, revenit după suspendarea cu FCU Craiova, dar și tânărul Matei Tănasă, debutant la doar 16 ani.

„Important e ca ei să-și facă treaba meci de meci, să marcheze, d-aia joacă la Steaua (n.r. - FCSB). Sunt jucători valoroși, meciurile de acest le aduc încredere. Tănasă e un copil talentat, mai are mult de muncă. Sper să-și vadă în continuare de treabă să fie serios la antrenamente și va ajunge mare”, a mai precizat Pintilii. 

Cred că am dominat meciul cap-coadă. Trebuia să câștigăm acest meci ținând cont de faptul că CFR a remizat și mă bucur că am câștigat. Aveam nevoie de asta, chiar dacă e 3-0, aducem 3 puncte la București. Mă bucur că am înscris, pentru că 7 etape nu am reușit să o fac. Sper să o fac și cu Chindia și să luăm 3 puncte. Fotbalul nu este ușor, sunt perioade și perioade. Sper ca, cu acest gol să-mi revin la forma de altădată.
- Andrei Cordea, FCSB

Cele mai tari imagini din Clinceni - FCSB

+8 FOTO

Cum stau Clinceni și FCSB în clasament

Citește mai multe știri din Liga 1:

Florin Tănase „și-a băgat mințile în cap” :) Cum l-a împăcat pe Gigi Becali
Clinceni - FCSB
Florin Tănase „și-a băgat mințile în cap” :) Cum l-a împăcat pe Gigi Becali
A debutat la FCSB la 7 luni după transfer » Nu mai jucase fotbal de doi ani!
Clinceni - FCSB
A debutat la FCSB la 7 luni după transfer » Nu mai jucase fotbal de doi ani!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close