FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

CLINCENI - FCSB // FOTO A fugit din țară! Dat dispărut la FCSB, Lukasz Gikiewicz se relaxează la plajă

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 septembrie 2019 14:44

Lukasz Gikiewicz, 31 de ani, nu mai intră în planurile lui Bogdan Vintilă și refuză să se antreneze cu FCSB. Mai mult, a fugit de la echipă!

  • Academica Clinceni - FCSB se joacă duminică, de la ora 17:00. Partida va fi liveTEXT, foto și video pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus

Narcis Răducan, directorul sportiv, și antrenorul Vintilă au declarat că nu știu unde se află vârful polonez și că acesta nu a mai venit la antrenamente. Se pare că Gikiewicz a decis să-și ia o vacanță. Atacantul a postat pe contul său de Instagram o poză de pe o plajă din Split, Croația.

CLINCENI - FCSB // FOTO A fugit din țară! Dat dispărut la FCSB, Lukasz Gikiewicz se relaxează la plajă

„Nu, nu a apărut. Nu  e problema mea. E un jucător  care nu intră în lot pentru următoarele jocuri. Nu eu l-am căutat, nu e treaba mea”
Bogdan VIntilă, antrenor FCSB

Gikiewicz a jucat doar trei meciuri la FCSB, iar Bogdan Vintilă a spus că nu mai contează pe el. FCSB i-a asigurat condiții de antrenament polonezului, acesta fiind nevoit să se pregătească alături de secundul Dacian Nastai, dar șefii îl acuză că nu s-a mai prezentat la antrenamente.  

Citește și: 

Scandal la FCSB! Narcis Răducan îl acuză pe Lukasz Gikiewicz că a fugit de la echipă: „A dispărut efectiv! Nu a venit la antrenamente” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
stoichkov9
stoichkov9  •  28 Septembrie 2019, 15:50

Si asta fraier. Nu fugea la o biserica.

gigibou
gigibou  •  28 Septembrie 2019, 15:33

Era cu Coltescu la plaje!!??

Vezi toate comentariile (2)
Comentează