FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - POLI IAȘI

CLINCENI - POLI IAȘI. FOTO Cabral, jucătorul retestat negativ, a comis penalty în minutul 7!

Cabral l-a faultat în careu pe Adrian Șut +3   FOTO
Cabral l-a faultat în careu pe Adrian Șut

Articol de - Publicat duminica, 26 iulie 2020 14:42 / Actualizat duminica, 26 iulie 2020 14:57

Rodny Lopes Cabral (25 de ani, fundaș stânga), jucătorul depistat inițial pozitiv cu COVID-19, ulterior retestat negativ, a făcut penalty în minutul 7 al meciului Clinceni - Poli Iași.

Urmărește AICI meciul Clinceni - Poli Iași

În partea dreapta, Cabral l-a faultat pe Adrian Șut, vârful celor de la Clinceni. Centralul Ovidiu Hațegan a dictat lovitură de la 11 metri, iar Albu a deschis scorul pentru ilfoveni de la punctul cu var.

  • Sursă foto: TV Telekom Sport

În această dimineață, după ce a venit rezultatul negativ al lui Cabral, jucătorii lui Poli Iași au fost entuziasmați. Aceștia l-au aplaudat pe Cabral în momentul în care a coborât din cameră, unde a stat izolat de ieri dimineață - detalii, AICI.

Am vorbit cu el. A zis că poate să joace. Dacă nu voia, nu-l băgam. Însă dacă nu-l foloseam, apăreau strâmbe, că nu era titular deși a ieșit negativ ieri, iar din cauza asta meciul a fost amânat

- Mircea Rednic înainte de Clinceni - Poli Iași

Citește mai multe știri din Liga 1:

Duckadam nu-i menajează pe jucătorii din Liga 1: „Toți avem familii, dar nu toți câștigăm la fel! Ce fac familiile care au copii?”

Coronavirus la FRF » 5 angajați de la Mogoșoaia, infectați după apariția focarului de la CFR Cluj

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează