FOTBAL  »  Superliga  »  COVID-19

UPDATE Coronavirus la FRF » Ultimele teste ale celor 5 angajați de la Mogoșoaia au fost negative!

Vizita CFR-ului la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia a declanșat un întreg lanț de infectări
Vizita CFR-ului la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia a declanșat un întreg lanț de infectări

Articol de - Publicat duminica, 26 iulie 2020 11:18 / Actualizat duminica, 26 iulie 2020 20:10

Epidemia de coronavirus din România continuă să creeze mari probleme și în fotbalul de la noi. Cinci angajați FRF de la baza de Mogoșoaia s-au  infectat cu noul virus, după ce au intrat în contact cu delegația CFR-ului, cantonată acolo între 17 și 24 iulie.

UPDATE 19:30 - Noile teste COVID-19, negative!

Sursele GSP transmit faptul că aseară au venit ultimele rezultate ale testelor angajaților de la Mogoșoaia care au fost depistați inițial cu COVID-19. De această dată, acestea au fost negative, însă respectivii vor rămâne în continuare izolați în baza de la Mogoșoaia.

Știrea inițială - 5 angajați FRF de la Mogoșoaia, infectați cu COVID-19

Vizita CFR-ului la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia a declanșat un întreg lanț de infectări în lotul campioanei en titre - pacientul zero fiind Adi Păun - iar acum au de suferit și cei care au intrat în contact cu delegația ardelenilor. 

Mai mulți angajați ai Federației Române de Fotbal, care-și desfășoară activitatea în modernul complex de la Mogoșoaia, s-au infectat cu COVID-19, anunță Prosport.

Informația a fost confirmată de sursele GSP.ro, din cadrul Federației. Astfel, 5 persoane care lucrează la Mogoșoaia și care au intrat în contact cu delegația lui CFR Cluj au coronavirus. 

Aceștia au fost depistați pozitivi la testele efectuate marți, 21 iulie, ziua în care Petrescu a fost depistat și Dan Petrescu, antrenorul lui CFR. Cei cinci sunt izolați la Mogoșoaia și așteaptă rezultatele celui de-al doilea test.

Carantină la Mogoșoaia

FRF a emis un comunicat prin care anunță că angajații depistați pozitiv sunt asimptomatici și sunt izolați la hotelul din Mogoșoaia. Astfel, Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia va intra în carantină pentru 14 zile. Acolo se va face o dezinfecție, iar șapte zile mai târziu procesul va fi repetat, urmând ca baza de pregătire să se redeschidă după alte 7 zile, anunță site-ul FRF.

CFR Cluj, profund afectată de COVID-19

CFR Cluj trebuia să joace pe terenul FCSB-ului sâmbăta trecută, însă meciul nu s-a mai disputat după ce Adi Păun, mijlocașul lui Dan Petrescu, s-a infectat. Timp de câteva zile, delegația CFR-ului a rămas la Mogoșoaia, timp în care numeroși alți membri ai staff-ului, printre care și Dan Petrescu, au aflat la rândul lor că au coronavirus.

Lista persoanelor infectate cu Covid-19 de la CFR Cluj: 

  1. Adrian Păun
  2. Grzegorz Sandomierski
  3. Damjan Djokovic
  4. Cristi Manea
  5. Bogdan Aldea (preparator fizic)
  6. Costin Curelea (antrenor secund)
  7. Cristian Moldovan (antrenor de portari)
  8. Cristian Dragotă (preparator fizic)
  9. Radu Pralea (kinetoterapeut)
  10. Dan Petrescu (antrenor)
  11. Ovidiu Hoban
  12. Denis Ciobotariu
  13. Mike Cestor
  14. Luis Aurelio
  15. Otto Hindrich
  16. Cătălin Itu
  17. Dodi Juca
  18. Billel Omrani
  19. Cristian Panin (team manager)
  20. șoferul echipei
  21. magazionerul clubului
  22. secretarul general

VIDEO Creșterea de cazuri de coronavirus din România ar putea afecta și Liga 1

Citește și alte știri de actualitate: 

Scenariul care o salvează pe Dinamo! Ce va propune LPF în adunarea generală

LPF amenință cluburile din Liga 1! Ce se întâmplă dacă apar focare de COVID-19 și în sezonul viitor: „Asta îi va responsabiliza mai mult”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
viforul
viforul  •  28 Iulie 2020, 14:39

Și totul bazat pe marja de eroare de 70%. Doar nu credeați ca or sa iasă pozitive din nou!

viforul
viforul  •  26 Iulie 2020, 20:45

Deci sa recapitulam: dacă la federatie sunt cazuri de Covid, arunci sa fie suspendați! Sau sa piardă toate partidele cu 3-0! Am înțeles bine ?

pittt
pittt  •  26 Iulie 2020, 20:28

Ultimele masuri ale DSP, noii depistati in tara cu corona sunt inclusi in lotul CFR, si in 3 zile sunt sanatosi!!!!!!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează