FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - SEPSI 2-1

Ilie Poenaru, antrenorul-revelație al sezonului, intră la negocieri: „Încă n-am semnat”

Academica Clinceni a învins-o pe Sepsi, scor 2-1, și a urcat pe locul 5 în play-off. Ilie Poenaru (44 de ani) și-a felicitat elevii, dar nu știe ce se va întâmpla sezonul următor.
Academica Clinceni a învins-o pe Sepsi, scor 2-1, și a urcat pe locul 5 în play-off. Ilie Poenaru (44 de ani) și-a felicitat elevii, dar nu știe ce se va întâmpla sezonul următor.

Articol de GSP - Publicat joi, 20 mai 2021 22:29 / Actualizat joi, 20 mai 2021 23:11

Academica Clinceni a învins-o pe Sepsi, scor 2-1, și a urcat pe locul 5 în play-off. Ilie Poenaru (44 de ani) și-a felicitat elevii, dar nu știe ce se va întâmpla sezonul următor. Încă nu a semnat prelungirea contractului.

„Mă bucur că am pus în practică ce am lucrat. Am făcut pressing în zona centrală, așa cum am stabilit. Jucătorii merită toate felicitările pentru felul în care se comportă. Mă bucur că au plăcere, că dau dovadă de spirit de echipă. Am un vestiar greu, puternic, unit. 

Dacă mai erau câteva meciuri, era greu cu noi. Nu știu câți rămân. Le-am dat o primă de 3 zile libere. Merită pentru tot ce au făcut. Am realizat o performanță incredibilă. Demonstrăm că nu am ajuns întâmplător aici”, a spus Ilie Poenaru, la Telekom Sport. 

Rămâne Poenaru la Clinceni? 

Ilie Poenaru a fost, în trecut, pe lista lui Gigi Becali. Întrebat dacă are vreo ofertă în acest moment, mai ales că FCSB își caută antrenor, Poenaru a spus: „Deocamdată mă gândesc să termin campionatul, să facem un meci bun la Craiova. Am vorbit deja cu cei din conducere, ne reorganizăm și vedem. Încă n-am semnat nimic, discutăm. Eu am motivație!”.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

EXCLUSIV Cacealmaua din culise » Șumudică s-a folosit de Gigi Becali! Patronul FCSB s-a prins prea târziu: „Am auzit și eu, dar vreau să cred că n-a făcut așa ceva”

EXCLUSIV Dispare Astra de pe harta fotbalului românesc? Decizia stă în mâinile lui Ioan Niculae: „Ar putea spune că nu-l mai interesează”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
fecesebistu1986
fecesebistu1986  •  21 Mai 2021, 09:51
Postat de valu4ever pe 21 Mai 2021, 09:37

Mama CE antrenor...GELAT!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valu4ever
valu4ever  •  21 Mai 2021, 09:37

Mama CE antrenor...GELAT!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează