FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

O echipă din Liga 1 se mută pe stadionul lui Dinamo » Anunțul făcut de LPF

Academica Clinceni va disputa următoarele meciuri de acasă pe stadionul lui Dinamo.
Academica Clinceni va disputa următoarele meciuri de acasă pe stadionul lui Dinamo.

Articol de GSP - Publicat joi, 19 august 2021 18:09 / Actualizat joi, 19 august 2021 22:35

Academica Clinceni va disputa următoarele meciuri de acasă pe stadionul lui Dinamo. 

Academica efectuează lucrări importante la arena din Clinceni. A fost nevoită să caute un nou stadion pentru meciurile de pe teren propriu din perioada următoare, iar varianta aleasă este stadionul Dinamo. Primul meci care se va juca aici este cel cu CS Mioveni, din runda cu numărul 7, programat luni, 30 august, de la ora 18:00. 

Gazonul din Clinceni, în reparații

Adrian Budeanu, primarul din Clinceni, a vorbit despre lucrările de la stadionul din Clinceni, într-un interviu acordat Gazetei: „Gazonul din Clinceni este deplorabil. Au început deja lucrările pentru drenaj și încălzire a gazonului. Am profitat și de faptul că se va întrerupe campionatul pentru meciurile naționalei din septembrie".

Chindia, ultimul meci al lui Poenaru?

Ilie Poenaru (44 de ani) ar putea fi primul antrenor demis din noul sezon. Tehnicianul care a dus Academica Clinceni în play-off-ul Ligii 1, campionatul trecut, a primit un avertisment public din partea primarului din Clinceni, Adrian Budeanu, nemulțumit de evoluția echipei ilfovene, cinci înfrângeri în primele cinci etape (0-2 cu Sepsi, 1-2 cu CFR Cluj, 1-3 cu Dinamo, 1-2 cu FCU Craiova, 0-1 cu FC Voluntari).

Îi mai dăm o șansă. Vedem ce va fi la meciul următor, cu Chindia. Poenaru a avut stabilitate, liniștea necesară să lucreze la Clinceni. Au mai fost perioade când n-au fost rezultate, dar și-a făcut treaba, a muncit. Dar, se pare, că vine un ciclu în viața unei echipe când trebuie să te desparți. 

Nu ai ce să faci dacă nu apar rezultate. Sunt deja cinci înfrângeri. Normal, trebuia să avem 9 puncte în primele cinci etape. Am jucat cu Dinamo, care știm în ce situație este, cu FCU Craiova, acasă, și cu Voluntari, care nu ne-a dominat deloc.

- Adrian Budeanu, primar Clinceni

VIDEO Dinamo, antrenament pe arena din Ștefan cel Mare, înaintea meciului cu Farul 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Iordănescu, dezvăluiri despre contract: „M-am gândit ce să scriu ca să nu accepte! N-am venit la FCSB să fac bani din clauze”

VIDEO Declarații îndrăznețe înainte de Farul - Dinamo: „Tinerii noștri sunt peste ai lor” + „L-aș duce pe Sorescu la Bayern!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
caminero
caminero  •  20 August 2021, 09:12
Postat de elgabri pe 19 August 2021, 20:00

Pai de ce nu se muta pe Stadionul FCSB ului ??

N-are aerodrom.

corectu
corectu  •  20 August 2021, 08:06

Pentru Liga 2 e bun.Dacă nu ați fost corecți în meciurile cu CFR și cu Steaua.

reddogsv.
reddogsv.  •  19 August 2021, 23:56
Postat de dinamo_forever_77 pe 19 August 2021, 18:44

Foarte bine...sunt bineveniti. Dar cand *** se face noul stadion?????? Bodeeeee, ai zis ca-s gata toate acum jumatate de an. Mai asteptam mult Bodeeeeeee? Te-n aripa de marioneta ce esti!

Au zis ca lucrarile vor incepe prin Octombrie anu asta, iar durata lucrarilor va fi 6-12 luni. Deci la anu vom putea avea noul stadion mult dorit. Asta daca nu a fost o gogoasa inainte de alegeri. La urmatoarele alegeri tot cu un nou stadion vor veni ( ca sa-i voteze masa mare de pr0sti).

Vezi toate comentariile (23)
Comentează