FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Noi probleme în Ștefan cel Mare » Clubul a refuzat o donație: „E din zona crepusculară ce se întâmplă la Dinamo”

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2021 16:59 / Actualizat sambata, 06 februarie 2021 17:23

Asociația Dinamoviști pentru Dinamo a cumpărat echipamente și mingi pentru grupele de copii și juniori ale clubului din Ștefan cel Mare, dar Constantin Eftimescu, reprezentant al Consiliului de Administrație, a refuzat să semneze actul de donație.

Ionel Augustin a dezvăluit că suporterii de la ADPD (Asociația Dinamoviști pentru Dinamo) au dorit să facă o donație pentru club, mai ales că acesta a povestit cum Centrul de Copii și Juniori a fost abandonat în ultimii ani.

Ionel Augustin: „Centrul de Copii și Juniori este total abandonat”

„Suporterii de la ADPD au strâns niște bani și vor să facă o donație, au cumpărat două mașini de spălat industriale, care au ajuns la noi, după care ne-au promis că pentru buna desfășurare să ne doneze echipament. Asta a fost anul trecut, ne-am bucurat extrem de mult. Centrul de Copii și Juniori este total abandonat. Am apucat să le spun copiilor, cu lista cu ce le trebuie, măsuri, etc. Acum, copiii tot întreabă dacă a sosit echipamentul.

A apărut echipamentul, au cumpărat tot ce ne trebuie, au mers la Rin și cei de acolo nu au vrut să semneze actul de donație. Asta s-a întâmplat acum două zile. Nu au vrut să semneze, nu știu cine și de ce. Și până la urmă să ne dea să le folosim și după aceea dacă vor să le retragă le dăm înapoi. Eu am văzut echipamentele, U17 și U19, echipamentul a sosit, e inscripționat”, a declarat Ionel Augustin pentru Fanatik.

Ionel Augustin se înscrie și el pe lista celor care au reclamat clubul la comisiile FRF pentru salariile restante. Fosta legendă a lui Dinamo a recurs la acest gest pentru că alți colegi de la Centrul de Copii și Juniori au fost plătiți, pe când el, Mihali și Ursu nu au primit niciun ban. 

Răzvan Oprea: „E din zona crepusculară ce se întâmplă la Dinamo”

„E din zona crepusculară ce se întâmplă la Dinamo. Noi ne-am dus la Rin cu echipamentele, cu totul pregătit, și au spus că nu pot primi nicio donație că sunt SRL. Noi nu putem să le dăm fără ca cineva să le ia în primire. Se fac niște acte, nu suntem în junglă. Valoarea echipamentelor pentru 5 grupe, echipamente și mingi, e de 10.000 de euro și ni s-a refuzat. Eftimescu a refuzat. Era singur, a spus că se duce să întrebe la juridic și după 15 minute a spus că nu se poate. «Nu se poate, n-avem cum să le luăm. Asta e. La revedere», a spus el.

499de membri cotizanți numără Asociația Dinamoviști pentru Dinamo

1974-1976 și 1977-1985au fost perioadele în care Ionel Augustin a evoluat la Dinamo

VIDEO. Ionuț Chirilă: „Am eu trei oameni, chiar patru, care ar cumpăra Dinamo”

Citește și alte știri din Liga 1:

Fotbalistul pentru care Gigi Becali a plătit 500.000 de euro, dat în urmărire generală de Interpol! Este acuzat de trucare de meciuri

FCSB și-a prezentat noul transfer: „Este un pas foarte mare în cariera mea și sunt onorat că am ajuns la un club atât de mare”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
creeperno290
creeperno290  •  06 Februarie 2021, 22:38

Sa anexeze DDB pe adpd si pot dona ce vor ei

mir21
mir21  •  06 Februarie 2021, 21:02

Nu le tre echipament ma, faina si drojdie pentru clatite

catalin.palcu
catalin.palcu  •  06 Februarie 2021, 19:27

Daca si asta e o problema, sunteti jenanti ! Voua nu va place sportul, ci scandalurile, controversele , conflictele.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close