FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB și-a prezentat noul transfer: „Este un pas foarte mare în cariera mea și sunt onorat că am ajuns la un club atât de mare”

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2021 13:11 / Actualizat sambata, 06 februarie 2021 14:11

La a doua încercare din această iarnă, FCSB a reușit să-l aducă de la FC Botoșani pe Denis Haruț (21 de ani), care poate evolua ca fundaș dreapta și ca fundaș central.

Azi, FCSB l-a prezentat pe site-ul oficial pe internaționalul de tineret, care în ianuarie refuzase oferta roș-albaștrilor, din cauza contractului propus de Gigi Becali.

Denis Haruț, prezentat oficial la FCSB: „Sunt foarte fericit”

„Sunt foarte fericit că s-a făcut acest transfer, până la urmă. Este un pas foarte mare în cariera mea și sunt onorat că am ajuns la un club atât de mare. Sper să ajut echipa în lupta pentru obiectivele trasate și îmi doresc foarte mult să mă bucur, alături de noii mei colegi, de titlul de campion la vară”, a spus Haruț pentru pagina de facebook a echipei. 

Becali a plătit în schimbul lui Haruț 661.000 de euro. Jucătorul va semna pe 5 ani cu FCSB, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon. În acest moment, singurul fundaș dreapta de meserie din lotul lui FCSB este Valentin Crețu. Pe această poziție a jucat mai mult în ultima vreme Ovidiu Popescu, la bază „închizător”. Astfel, Haruț ar avea șanse mari să devină rapid un titular în echipa lui Petrea în flancul drept al apărării, însă, conform informațiilor Gazetei, Becali l-a cumpărat pe Denis pentru pozițiile de stoper și mijlocaș central, acolo unde jucătorul a mai evoluat și la FC Botoșani.

VIDEO Cum a ajuns Octavian Popescu la FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali schimbă tactica la FCSB: a restructurat defensiva și pregătește o mare lovitură pentru ofensivă! Cum va arăta echipa în play-off

Denis Haruț, prevenit de Croitoru după ce a semnat cu FCSB: „Să nu cumva să creadă asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
stelbz
stelbz  •  07 Februarie 2021, 18:51

Cred ca FCSB are nevoie de un inchizator mai bun decat ce a folosit pana acum(Sut, Perianu, Simion). Si acesta ar putea fi Harut. Deci echipa ar putea fi :Vlad - Ov. Popescu(Cretu), Miron, Cristea, Radunovic - Olaru, Harut, Moruțan, - Oct. Popescu, Tănase, Coman. S-a vazut cum la fiecare partida a echipa ramas descoperita in fata fundasilor centrali si s-a ajuns la primirea unor goluri de toata jena.....

mir21
mir21  •  06 Februarie 2021, 21:04

Ma da cum se schimba astia, acum o luna era tare pe pozitie

ripensistu
ripensistu  •  06 Februarie 2021, 16:59

Si-a distrus cariera devenind *** unei afaceri ilegale care va disparea odata cu patronul puscarias.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează