FOTBAL  »  Superliga  »  COMUNICAT

NEWS ALERT FRF a anunțat cluburile care au primit licența pentru sezonul următor

Federația Română de Fotbal a anunțat astăzi lista celor 24 de cluburi care au primit licență pentru sezonul viitor din Liga 1.
Federația Română de Fotbal a anunțat astăzi lista celor 24 de cluburi care au primit licență pentru sezonul viitor din Liga 1.

Articol de GSP - Publicat luni, 31 mai 2021 14:33 / Actualizat luni, 31 mai 2021 14:53

Federația Română de Fotbal a anunțat astăzi lista celor 24 de cluburi care au primit licență pentru sezonul viitor din Liga 1.

Fără surprize! Toate cele 16 formații care au evoluat sezonul trecut în Liga 1 au primit licența, inclusiv Dinamo, care a dus lupte herculeene pentru a trece de acest hop. Lor li se adaugă alte opt cluburi din liga secundă care au trecut cu brio prin procesul de licențiere.

Cine a luat licența pentru sezonul următor de Liga 1

Federația Română de Fotbal a anunțat astăzi, prin intermediul site-ului oficial, că procesul de licențiere a cluburilor care au solicitat licența de participare în Liga 1 pentru sezonul 2021-2022 a fost încheiat în data de 28 mai 2021.

CFR Cluj, FC Dinamo, FCSB, FC Botoşani, Universitatea Craiova, FC Argeş, Chindia Târgovişte, FC Viitorul Constanţa, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Gaz Metan Mediaş, UTA, Academica Clinceni, FC Hermannstadt, FC Voluntari, Astra Giurgiu şi CSM Poli Iaşi sunt echipele din Liga 1 care au primit licența pentru sezonul viitor. 

De asemenea, alte opt echipe care au participat în sezonul recent încheiat din Liga 2 au primit licență: U Craiova 1948, FC Rapid, CS Mioveni, Dunărea Călăraşi, FK Csikszereda Miercurea Ciuc, ASU Politehnica Timişoara, Petrolul Ploieşti şi Farul Constanţa.

Cine rămâne în Liga 1?

Echipele din Liga 1 care participă la baraj sunt FC Voluntari (locul 7) și AFC Hermannstadt (locul 8), în timp ce din Liga 2 vor evolua CS Mioveni (locul 3) și Dunărea Călărași (locul 4). 

Sâmbătă, 29 mai, s-a disputat prima manșă. CS Mioveni a remizat pe teren propriu cu Hermannstadt, 0-0, în timp ce Dunărea Călărași a fost învinsă de FC Voluntari, 1-2. 

Poli Iași și Astra au retrogradat direct din Liga 1, în timp ce FC U Craiova și Rapid au promovat pe prima scenă. 

VIDEO Cum simte Florin Motroc promovarea Rapidului? „Mă bucur pentru Iosif, a trecut prin multe încercări”

Mai multe știri din Liga 1:

EXCLUSIV Primul șoc al verii pentru „câini” » FIFA: „Dinamo datorează 420.000 de euro”

Ce iureș! Rivalele din Craiova se bat pe semnătura unui jucător: „Ambele mă vor”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
valentindragobete
valentindragobete  •  01 Iunie 2021, 12:04
Postat de creeperno999 pe 31 Mai 2021, 22:31

E francez

Cine domne sam.. ca "metre" precis nu e?!

creeperno999
creeperno999  •  31 Mai 2021, 22:31

E francez

robotzel
robotzel  •  31 Mai 2021, 15:17
Postat de samrtx pe 31 Mai 2021, 15:06

„Toate cele 16 formații care au evoluat sezonul trecut în Liga 1 au primit licența, inclusiv Dinamo, ... vă plictisiți, metre! :))

Cuvântul "metre" nu este în dicționar. Iată câteva sugestii: meter metr metrie (suf. - măsurare) metrie (suf. - uter) merge Meyer Petre pedri meterc metra metri meșter (s.m.) meșter (adj.) - ciudat dexonline ne ajuta inclusiv cu regionalisme si chiar cuvinte de cartier. tu de unde l-ai inventat?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează