FOTBAL  »  LIGA 1  »  VIOLAMANIA.RO

Clujenii cred că Timişoara va fi mult mai tare cu Trombetta pe bancă

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 mai 2010 00:00

Trombetta e acontat de Timişoara, dar forma finală a contractului se negociază încă. "Un contract nu se semnează de azi pe mîine. Discutăm", a spus team-managerul Daniel Stanciu.

Pe ce mizează Timişoara, aducîndu-l pe Trombetta? În primul rînd, pe refacerea unităţii din vestiar. Cei care-l cunosc pe italian, respectiv jucătorii de la CFR Cluj, spun că e un veritabil expert.

"E un antrenor care ţine mult la jucători, îi sfătuieşte, le dă încredere. Te face să te simţi fotbalist, ăsta e adevărul", l-a descris argentinianul de la CFR Cluj, Juan Culio, cel care, sub bagheta italianului, a marcat de două ori în poarta Romei (2-1 pentru Cluj).

"E un om foarte bun, prietenos cu jucătorii. Şi cei care au jucat şi cei care nu au jucat, l-au respectat pe Trombetta", a completat fundaşul Tony.

Apoi, Trombetta e un foarte bun organizator. "Poli va fi mult mai puternică avîndu-l pe Trombetta. Seamănă cu Mandorlini, pentru că pune accent pe organizare", a continuat Culio. Italianul e şi adeptul fotbalului ofensiv, cerut de tribună la Timişoara.

"Îi place să atace, a arătat-o în Liga Campionilor", a mai spus argentinianul. "Este un profesionist, îi place fotbalul, jocul ofensiv, şi vine de la şcoala italiană. În plus, cunoaşte campionatul românesc, ceea ce e un avantaj", a încheiat fundaşul Tony. Cei doi, Culio şi Tony, au fost mereu titulari sub bagheta lui Trombetta.

cifre
21 de puncte din 33 posibile a obţinut Trombetta în cele 11 etape în care a antrenat-o pe CFR în campionatul 2008-2009

4 puncte, o victorie, 2-1 la Roma, şi un egal, 0-0 cu Chelsea, a obţinut CFR cu tehnicianul italian în grupele Ligii Campionilor

10 ani a antrenat Trombetta ca secund la echipe ca Udinese, Perugia, Bologna sau Ancona, fiind asistentul lui Govanni Galeone şi Francesco Guidolin

"Trombetta a fost la Siena să urmărească nişte antrenamente. Am vorbit cu el şi mi-a zis că i-a plăcut mult experienţa din România. Ar fi bun pentru Poli. S-a văzut că şcoala ialiană de antrenori dă rezultate în România"
Paul Codrea, mijlocaş Siena

"Trombetta e o alegere bună"
Renzo Rossi, unul dintre oamenii care l-au sfătuit pe Trombetta să vină în fotbalul din România, consideră că italianul ar fi o variantă bună pentru Poli. "A demonstrat la Cluj capacitatea sa de a antrena în România. El ţine mereu legătura cu toţi cei pe care îi cunoaşte din România, ar vrea să se întoarcă", a spus Rossi.

Playtech: Ianis Hagi, cea mai proastă veste. Gerrard a făcut anunțul trist


Comentarii (10)
vladyb19
vladyb19  •  30 Mai 2010, 15:14

Ce simpatic e Iancu :) . Parca nu demult zicea ca nu va lua niciodata modelul CFR-ului ... pai de ce Trombetta atunci ? Nu m-as mira sa-l ia pe Nei sau pe Peralta , Fabbiani , Dubarbier (pe asta sper sa nu) sa ne arate ce om de cuvant e. Pacat pentru F.C. Timisoara (ca Poli nu sunteti , ei sunt in liga a 4-a) ca aveti un astfel de patron care vrea doar sa-si faca imagine ... :(

 •  30 Mai 2010, 11:47
Postat de dan_kerko pe 29 Mai 2010, 17:27

poate daca aducem si un presedinte ca muresan... UN MILITIAN CU "SHTATE" VECHI... INFORMATOR , CIRIPITOR , SIFON sau cum se mai numesc !!!

V-ar cam innobila un antrenor adevarat ca Trombetta.De fapt, v-au innobilat si alti veniti de la Cluj(Goga ,Cocis,Sabau).Oricum , nu conteaza asta, la cat de infectati sunteti de ""muntele ala de puroi""-Iancu.Salutari de la CAMPIONII ROMANIEI !!!!

 •  29 Mai 2010, 19:03
Postat de dan_kerko pe 29 Mai 2010, 17:27

poate daca aducem si un presedinte ca muresan... UN MILITIAN CU "SHTATE" VECHI... INFORMATOR , CIRIPITOR , SIFON sau cum se mai numesc !!!

Timisoara are o echipa POLI iubita in toata tara, voi aveti pe FC brigadieru . Nu aveti nevoie de Muresan , e prea domn pt voi, il aveti pe Jabba, va puteti mindri de el , hai FC brigadieru . Muriti de oftica CFRthe best !!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează