FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Colaps pentru fotbalistul cu peste 150 de meciuri în Liga 1: „Banca mi-a luat apartamentul, m-am trezit cu 50.000 de euro datorii la stat”

Adrian Sălăgeanu, în perioada de la Galați / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Adrian Sălăgeanu, în perioada de la Galați / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 17 martie 2023 11:10 / Actualizat vineri, 17 martie 2023 11:23

Adrian Sălăgeanu, fostul fundaș de la Oțelul, FC Vaslui, Gloria Bistrița sau ASA Târgu Mureș, jucător cu 169 de meciuri pe prima scenă, a dezvăluit, în direct la GSP Live, cum a trecut peste perioada în care s-a confruntat cu grave probleme financiare, în ceea ce a reprezentat un moment de cumpănă al vieții sale. 

Campion cu Oțelul în 2011, Adrian Sălăgeanu a intrat într-un regres fotbalistic și financiar câțiva ani mai târziu, când experiența sa de la FC Vaslui s-a transformat într-un fiasco. Neplătit cu lunile de Porumboiu, Sălăgeanu a ajuns dator-vândut, ex-fotbalistul ajungând în ipostaza de a fi executat silit de bănci.

Adrian Sălăgeanu: „Banca mi-a luat apartamentul, m-am trezit cu 50.000 de euro datorii la stat”

„A fost vorba de stilul de viață necorespunzător. Am avut niște investiții, dar nu unele foarte mari. Am făcut niște investiții, îmi cumpărasem un apartament la Satu Mare. Am făcut anumite încercări, dar business-urile nu prea sunt domeniul meu forte. 

În momentul în care trecuseră luni de zile fără să-mi iau banii de la Vaslui, banca mi-a luat și apartamentul, mi-a luat mai multe lucruri. M-am trezit cu 50.000 de euro datorie la stat, iar în momentul ăla s-a cam terminat. 

Dar sunt mândru că am reușit să reiau totul de la minus 50.000 de euro. Am reușit să mă redresez, iar în momentul de față sunt OK, am trecut de linia de plutire, dar mi-au trebuit vreo 5-6 ani să mă redresez”, a spus Sălăgeanu, la GSP Live. 

Adrian Sălăgeanu a emigrat și are o afacere în Londra

Stabilit la Londra, Sălăgeanu a dezvăluit cum arată business-ul pe care-l administrează în acest moment:

„Duc o viață normală. Am început un proiect cu o academie de fotbal acum ceva timp, însă, din cauza unor probleme, tot acest plan stagnează momentan. Am un mic business, nimic special. În momentul în care am venit aici, am cunoscut o familie extraordinară. 

Sunt niște persoane foarte apropiate mie, pot să zic suntem ca o familie, și avem un mic business pe bursă, transporturi, câteva dubițe, e OK. Muncim cu toții, ne ocupăm de tot. Și de partea de contabilitate, și de partea de transport”, a mai spus Sălăgeanu. 

Înainte să vin în Londra, am stat doi ani în Spania. Motivul principal pentru care am plecat din țară a fost divorțul. Am plecat în 2017 în Spania, am făcut două masterate în personal training, nutriție, fitness. În Anglia, am venit în 2019, după ce am avut o discuție cu domnul Gabi Dumitru, care are o academie în Londra. Am venit în cadrul academiei dânsului, dar am renunțat din cauza unor nepotriviri de caracter.

- Adrian Sălăgeanu

Citește și alte știri din intervenția lui Adrian Sălăgeanu la GSP Live: 

EXCLUSIV „Porumboiu mi-a înjurat copilul și soția!” » Acuzații frontale ale fostului jucător de la FC Vaslui: „Pagube de ordinul sutelor de mii de euro”

EXCLUSIV Fostul campion din Liga 1 a emigrat și are o afacere în Londra: „Noi ne ocupăm de tot” + De ce nu mai urmărește meciurile din campionat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează