FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA - DINAMO 3-2

Colţescu le-a acordat un penalty cadou dinamoviştilor

Articol de - Publicat duminica, 18 aprilie 2010 00:00

Colţescu a arătat uşor punctul cu var la faza din care Dinamo a făcut 2-1, apoi nu i-a eliminat pe Andrei Cristea şi pe Frăsinescu

"Cîinii" au revenit în avantaj graţie unui ajutor primit din partea lui Sebastian Colţescu. La 8 minute de la golul de 1-1 al Bistriţei, "centralul" a dictat penalty în urma unui duel obişnuit între Torje şi Latovlevici, petrecut în minutul 31.

Fotbaliştii au alergat umăr la umăr, dinamovistul s-a desprins de adversar şi a plonjat imediat ce a intrat în careu. Toţi cei de pe banca ardelenilor au intrat în teren ca să protesteze, dar fără rezultat. Ion Crăciunescu a apreciat că arbitrul a făcut o alegere greşită. "E vorba despre un duel firesc, pe care Colţescu nu trebuia să-l sancţioneze. Nu a fost penalty!", a comentat fostul arbitru internaţional la Fanatik Show.

"Centralul" a mai avut două alte greşeli: i-a iertat de eliminări pe Andrei Cristea şi pe Frăsinescu. Primul l-a atacat violent din lateral pe Dan Matei, cu talpa pe gleznă (57), în timp ce stoperul Bistriţei a repetat procedeul asupra lui Molinero, cu un sfert de oră înaintea finalului.

Niculae s-a supărat pe Cristea
Vîrfurile lui Dinamo concurează între ele la marcat goluri. După ce Claudiu Niculescu a deschis scorul, ceilalţi doi atacanţi ai "cîinilor" aflaţi pe teren, Andrei Cristea şi Marius Niculae, s-au repezit să execute penalty-ul scos de Torje în minutul 31. "Săgeată" a luat mingea, colegul lui i-a "furat-o" din mîini. Cristea a executat, a marcat şi a mers la Niculae, căruia i-a întins mîna şi i-a mulţumit că i-a cedat faza.

- Doar 150 de suporteri dinamovişti au făcut deplasarea la Bistriţa, din cauza unui conflict intern între liderii de galerie.
- Dinamoviştii au fost luaţi peste picior de fanii Bistriţei: "Sînteţi nişte turnători, vă dezbinaţi din interior! O să vă batem azi, să nu prindeţi Europa!".
- Galeria lui Dinamo a scandat împotriva fraţilor Becali şi a lui Turcu. "Plecaţi cu toţii! Dinamo nu e o afacere!", au mai strigat roş-albii, care l-au aclamat pe Florin Prunea.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
 •  18 Aprilie 2010, 18:05

Craciunescu e senil.Sau orb.Am o tehnica de descompunere a imaginilor cu care pot aprecia perfect daca o interventie e penalty sau nu.In cazul de fata aparatorul de la Bistrita fiind depasit a tinut,ori regulamentul e clar.Craciunescu a fost arbitru demult.Acum e ramolit. Altfel ar fi vazut ca ultimile 2 goluri ale Bistritei au fost marcate dupa pozitii de offside de 2-3 m.Si voi astia de la gazeta daca ati intrat in posesia tehnicii 3D de ce informati corect? Revedeti fazele cu pricina.

 •  18 Aprilie 2010, 13:10

In retur da borcica banii la arbitri, in tur nu a dat si de asta au fost greseli si impotriva lu' dinamo

 •  18 Aprilie 2010, 12:18

@laurentiu iti spun eu cine e Craciunescu, eu l-am alergat cu masina dupa un joc de pe vremea lui ceasca in care a fluierat tot in favoarea lui DNAmo (s-a salvat oprind langa o masina de militie)! un caine faulta grosolan, cadeau amandoi si fluiera fault in favoarea cainilor ! Probabil era fortat s-o faca cu ajutorul dosariadei practicate de MAI, azi se practica aceleasi metode cu cei care nu pot fi cumparati ! De-aia va uraste o tara intreaga ! M u i e la potai !!!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează