FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO „Ptiu, maică, ferească Dumnezeu!” » Comedie la epilat cu Răzvan Lucescu și un fost atacant la Steaua și Rapid: „M-a pus iubitul să mă fac”

Robert Niță (44 de ani) a povestit în direct la GSP Live un episod comic
Robert Niță (44 de ani) a povestit în direct la GSP Live un episod comic

Articol de - Publicat luni, 19 iulie 2021 12:20 / Actualizat luni, 19 iulie 2021 13:13

Fost atacant la Steaua și Rapid, Robert Niță (44 de ani) a povestit în direct la GSP Live un episod comic din culisele meseriei de fotbalist: primul epilat cu ceară, alături de președintele clubului, Răzvan Lucescu.

Robert Niță a jucat la Rapid între 2001 și 2004, timp în care a înscris 19 goluri în 79 de meciuri de Liga 1. Invitat la GSP Live, fostul atacant a vorbit despre un moment petrecut în acei ani, o poveste despre un aspect mai puțin cunoscut din cariera unui fotbalist: îngrijirea corporală. 

Robert Niță la GSP Live: „Răzvan Lucescu mi-a zis: «Hai cu mine, e mai bine așa»”

„M-am dus cu Răzvan Lucescu la epilat. El era președinte la Rapid. Eu nu mă făceam nici cu cremă, nici cu ceară, nu mă epilam. Îmi zice Răzvan: «Mă, dar de ce nu te epilezi? E mai bine și la masaj». Eu îi pe vedeam pe ăia veniți de afară, pe Sabău de exemplu. Știa ce înseamnă fotbalul profesionist, știa să se îngrijească. Altceva e pentru un masor când ești epilat. Când ai vreo zgârietură, ceva, e mai bine fără păr. 

Răzvan mi-a zis că el se face și pe piept, și la axilă. Mi-a zis: „Hai cu mine! Într-un sfert de oră am terminat”. M-a luat cu mașina, am plecat împreună de la ProRapid, la o clinică super, într-o vilă cu două etaje. Am intrat acolo, pe Răzvan îl știa toată lumea”, a început Robert Niță să explice. 

„Ptiu, maică, ferească Dumnezeu!” » Comedie la epilat cu Răzvan Lucescu și un fost atacant la Steaua și Rapid: „M-a pus iubitul să mă fac”
Robert Niță pe vremea când era la Rapid

Robert Niță: „Am început să strig: «Nu mai pot! Lăsați-mă!»"

„Se pune pe masă, rămâne în chiloți și începe aia să-l facă pe piept, la axilă. El râdea, vorbea cu femeia aia, vorbea cu mine. Cred că în 45 de minute l-a jupuit pe Răzvan. Tot. Răzvan spune: «Am treabă, mă duc să mă văd cu cineva. Vin înapoi într-o juma de oră să te iau și mergem să mâncăm».

 Îmi spune femeia aia: «Hai, suie-te pe masă!». Nu eram vreun păros, vreo maimuță. 

A venit cu ceară topită într-o cratiță, a luat o spatulă și mi-a pus-o pe tibie, 15 centimetri deasupra gleznei. A zis că acolo pielea e mai groasă, nu e așa sensibil ca la inghinali. Când a tras prima fâșie, era să rup pereții ăia. Am zis că nu mai vreau. Ea: «Stai un pic!». A venit Răzvan după 45 de minute și nu eram terminat nici pe fața gambei, până la genunchi. Am stat acolo vreo patru ore. Și-a anulat femeia aia toate programările. Răzvan m-a lăsat acolo. 

Țin minte că era o ușă glisantă, iar peretele de rigips în cameră nu era până în tavan. Auzeam cum râd femeile alea după paravan. Eu strigam: «Nu mai pot, lasă-mă!». La un moment dat, deschide o doamnă la vreo 60 de ani ușa și mă vede. Eram în bikini, așa stai la epilat. Când m-a văzut așa, a început: «Ptiu, maică, ferească Dumnezeu!». I-am zis: Du-te naibii de aici! M-a pus iubitul să mă epilez. 

Nu m-a făcut decât până la genunchi. M-am dus acasă, mi-am luat o pungă de Bic și m-am făcut cu lama și cu spumă. Nu puteam să rămân așa. 

Ușor, ușor, mi-am dat seama că e mult mai igienic, e mult mai indicat și am început să mă fac cu ceară. Și în ziua de azi mă fac cu ceară o dată pe lună. Dar acum râd, sunt un fel de Răzvan Lucescu. Sunt meseriaș, vorbesc la telefon, glumesc cu cosmeticiana”.

Vezi aici emisiunea GSP Live cu Robert Niță

Fostul atacant al Stelei, acum vlogger, e invidios pe succesul lui Dorian Popa: „Vreau să fiu cățelul lui. Învăț să latru! Sau să mă ia de maimuțoi”

Cum a fost când Robert Niță a mers acasă la Hagi: „Au insistat și el, și nevasta” + întâmplare amuzantă cu Popescu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cirus11
cirus11  •  19 Iulie 2021, 16:34

Deci nu s-a facut ca fotbalist dar se face acum cand e retras...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează