GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Fostul atacant al Stelei, acum vlogger, e invidios pe succesul lui Dorian Popa: „Vreau să fiu cățelul lui. Învăț să latru! Sau să mă ia de maimuțoi”

Articol de GSP - Publicat marti, 16 martie 2021 13:23 / Actualizat marti, 16 martie 2021 14:15

Robert Niță, fost atacant la Steaua, Rapid sau Foresta Suceava, a fost prezent azi la GSP LIVE și a dezvăluit cu ce s-a ocupat în ultimul an.

Fostul jucător este vlogger și are un canal de Youtube în care analizează cele mai importante subiecte din fotbal, dar le spune fanilor și povești din trecutul său de fotbalist.

„Treaba asta a început în urmă cu un an, din plictiseală. Am început la recomandarea fiului meu”, a dezvăluit Niță.

VIDEO EXCLUSIV Fostul atacant al Stelei, acum vlogger, e invidios pe succesul lui Dorian Popa: „Vreau să fiu cățelul lui. Învăț să latru! Sau să mă ia de maimuțoi”

Întrebat despre Dorian Popa, una dintre cele mai cunoscute vedete din online-ul românesc, care a declarat că din clipurile postate pe Youtube câștigă 40.000 de euro pe lună, Robert Niță a dat un răspuns amuzant, spunând că e gata să-i ia locul lui Cheluțu, buldogul francez pe cere Dorian Popa l-a adoptat și pe care l-a făcut vedetă pe internet.

VIDEO. Robert Niță, declarație amuzantă la GSP Live: „Aș vrea să fiu câinele lui Dorian Popa!”

„Nu o să fac niciodată banii lui Dorian Popa. Mi-a zis cineva «Ai văzut că face 500.000 de euro pe an?». Și am întrebat «Bă, dar nu vrea o gagică?”. El fiind mare, la 500.000 poate să mă ia de maimuțoi, ajutor de Dorian Popa. Păi, la banii ăștia pot să fiu orice. Ai înnebunit?

Are talentul lui. La câteva mii de euro pe lună, poate să îmi spună mie cățelul lui. Mă duc, mă plimb cu el. Latru, învăț să latru. Cum să faci 500.000 de euro din viața ta? Face bani din nimic cu acel cățel, că latră cățelul. Păi toți cățeii latră. Am și eu cățel. Al meu nu latră? El se duce la masă cu un prieten, bea o apă, face un video și se uită 1 milion de oameni în 24 de ore”, a spus Niță la GSP LIVE.

Cheluțu „a câștigat” 150.000 de euro

Recent, în podcastul lui Cătălin Măruță, Dorian Popa a fost întrebat câți bani i-a adus câinele său până acum. „Peste 150.000 de euro”, a spus cântărețul.

+12 FOTO

21.604.710 de vizionăriare videoclipul piesei Înoată Cheluțu, publicat în august 2020

CV Robert Niță

  • A jucat la Steaua, Corvinul, Cimentul Fieni, Oțelul, Foresta, Rapid, Hapoel Beer Sheva, Pandurii, Veria FC, Rocar, Cong Viettel 
  • 131 meciuri în Liga 1 și 33 de goluri 
  • A câștigat Liga 1 (2003) și Supercupa României (2002 ș 2003) cu Rapid

Vezi și: 

Un jucător din Liga 1, vedetă în vlogul lui Dorian Popa datorită mașinii de 200.000 de euro: „Mamă! Acum știu pentru ce muncesc”

Dorian Popa s-a recuperat alături de jucătorii de la FCSB, după o accidentare gravă: „Ei făceau pariuri, care plânge primul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (45)
cky33
cky33  •  17 Martie 2021, 15:46

Eu propun infiintarea unei echipe, *** bazata pe caterinca si voie buna. Rica Raducanu-Semeghin, Tamas, Daminuta -Alin Stoica, Mitea,Lutu,Budescu-R.Nita,Pancu, Mutu. Antrenor: Sumudica. Daca am omis pe cineva,ii trecem la rezerve.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sasesase
sasesase  •  17 Martie 2021, 15:06
Postat de branzoi pe 16 Martie 2021, 19:43

Hai sa ne oprim aici, am avut impresia ca esti un tip destept. Ma piis pe Iumor si pe orice alte programe de la Antene. Expresia ma iei de maimutoi este o ironie fina din partea lui Nita care a scapat cenzurii si ma asteptam sa te prinzi de chestia asta.

Cine dracu e Nita?!

adyy25
adyy25  •  17 Martie 2021, 09:20

Respect Cortacero

Vezi toate comentariile (45)
Comentează