FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Cum a fost când Robert Niță a mers acasă la Hagi: „Au insistat și el, și nevasta” + întâmplare amuzantă cu Popescu

Articol de GSP - Publicat marti, 16 martie 2021 16:28 / Actualizat marti, 16 martie 2021 17:31

Robert Niță a dezvăluit la GSP LIVE două momente amuzante care i-au avut în prim plan pe liderii Generației de Aur, Gică Hagi și Gică Popescu.

Fostul atacant de la Steaua, Rapid sau Foresta a povestit că s-a dus la Gică Hagi acasă și nu a putut să-l tutuiască.

VIDEO  Robert Niță, despre relația cu Hagi: „Eu îi vorbesc cu dumneavoastră. Nu pot să-i spun Gică!”

„Uite, eu când mă întâlnesc cu Hagi îi vorbesc cu dumneavoastră. Îmi zice «Piticule, nu». Dar nu pot. Am fost și la el acasă. M-a invitat să vorbim. M-am dus și i-am vorbit cu dumneavoastră. E respect.  

Mi-a făcut Hagi cafea! Am băut cafeaua făcută de Hagi. Meseriașă a fost. Bine, era făcută la aparat cu pastilă, nu la ibric. A venit doamna Marilena, soția. La un moment zice «Gică, de ce îți vorbește cu domnul?» . El a spus «I-am zis de vreo trei ori...».

Am zis «Doamnă, nu pot. Cum să îi spun «Gică» lui Hagi?! Cine sunt eu?!».”, a spus Robert Niță la GSP LIVE.

Robert Niță: „Am semnat cu pixul invers contractul cu Gică Popescu”

Robert Niță a povestit și o întâmplare amuzantă petrecută cu Gică Popescu, atunci când acesta activa la firma de impresariat a fraților Becali.

„Eram un jucător cunoscut, nu foarte bun sau ceva. Câștigasem trofee cu Rapid, era cineva. Se schimba numele firmei lui Becali, intra Popescu în acționariat. M-a sunat doamna secretară și m-a chemat la birou. Era Gică Popescu acolo, îmbrăcat la costum. Eu sunt cu stilul sport. Bine, cu fizicul ăsta de amant părăsit... M-am dus îmbrăcat sport. M-a salutat, m-am așezat pe un scaun șmecher, m-am și speriat.

Mi-a dat contractul și mi-a zis «Uită-te și tu dacă e bine » și un pix. M-am uitat la mișto și era să semnez invers. Mi-a zis Popescu «Robert, întoarce-l!». Nu semnam cu penița. Dar erau emoții și rușine. Era Gică Popescu acolo...

Am semnat invers. Ziceam «Bă, nu scrie». Era vorba de rușine, nici nu știu ce am semnat”, a adăugat fostul atacant.

Citește mai multe știri din GSP LIVE:   

Fostul atacant al Stelei, acum vlogger, e invidios pe succesul lui Dorian Popa: „Vreau să fiu cățelul lui. Învăț să latru! Sau să mă ia de maimuțoi”

Lecție pentru Octavian Popescu de la un fost junior al Stelei: „Asta nu se acceptă. Pe mine, Colonelul «m-a aruncat» peste gard!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
150183420091445
Lucian Iulian Sopeanu  •  16 Martie 2021, 19:38

Bună chestia aia, cu cine sunt eu? Pai asta ne întrebam și noi,dar spre deosebire de tine, noi nu avem întrebări, avem răspunsuri...

cky33
cky33  •  16 Martie 2021, 18:34

Tare interviul. Sper ca si cafeaua a fost la fel

Vezi toate comentariile (2)
Comentează