FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Lecție pentru Octavian Popescu de la un fost junior al Stelei: „Asta nu se acceptă. Pe mine, Colonelul «m-a aruncat» peste gard!”

Octavian Popescu (FCSB), în acțiune
Octavian Popescu (FCSB), în acțiune

Articol de GSP - Publicat marti, 16 martie 2021 12:46 / Actualizat joi, 18 martie 2021 17:59

Robert Niță, 43 de ani, fotbalist crescut de Steaua, a fost invitatul emisiunii GSP Live în această dimineață. Fostul atacant a analizat situația lui Octavian Popescu (18 ani), care-și clădește o reputație de fotbalist-rebel, și a rememorat un moment savuros care l-a avut în prim-plan pe Adrian Bumbescu (61). 

Considerat a fi un mare talent al fotbalului românesc, Octavian Popescu a fost electrizant în primele sale apariții la FCSB din acest sezon. Între timp, steaua lui Gigi Becali și-a pierdut din strălucire și atrage atenția într-un mod neplăcut. De tânărul pe care Becali îl tratează ca pe o mină de aur se plâng colegi, adversari, arbitri. Prezent la GSP Live, Robert Niță a avut un sfat pentru actualul fotbalist de la FCSB. 

Robert Niță, pentru Octavian Popescu: „Trebuie să faci diferența asta”

„Știi ce e grav? Tupeul ăsta cu adversarii nu e rău, dar am citit chiar ieri că se comportă la fel cu coechipierii. Asta nu se acceptă. Nu accepți asta de la unul care spune ceva în fotbalul românesc, nu accepți tu ca puști să îți zică ceva unul care are meciuri jucate cât n-ai tu fripturi mâncate de-a lungul vieții. Te simți tu prost, că ești neica nimeni deocamdată. 

Dar când ai jucat 3-4 meciuri, nu e OK. E bun tupeul ăsta cu adversarii, dar trebuie să faci diferența între adversari, coechipieri, antrenament și joc oficial. Și eu le ziceam, dar nu de neveste, de mame”, a spus Niță despre Octavian Popescu. 

Momentul în care Adrian Bumbescu l-a aruncat peste gard pe Robert Niță

În continuare, Niță a povestit un episod inedit care i-a avut în plan pe el și pe Adrian Bumbescu, fost câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua. În timpul unui meci amical în care au fost adversari, Niță l-a tot șicanat pe „Colonel”, iar la un moment dat l-a și insultat, moment în care Bumbescu l-a „aruncat” peste gard!

„Mă gândeam «cum să nu ajung fotbalist dacă-l fac pe Bumbescu zob?». A intrat prin alunecare, cu piciorul pe la fese, ca să îmi dea și înălțime. Apoi a venit la mine, a sărit gardul. Nu chiar l-am înjurat, dar am zis «ce, mă, martalogul ăsta...». Vezi, că vorbeam de respect, te ia valul, chiar dacă eu eram neica nimeni și el câștigător de Cupa Campionilor Europeni”, a spus Niță în studioul Gazetei Sporturilor.

De o lună, de la meciul cu Iași, Popescu nu m-a mai impresionat deloc. Nu a mai jucat nimic de atunci și e o mare diferență față de ceea ce arătase în trecut. Un meci prost poți să faci, se întâmplă, dar când se adună jocurile slabe e o problemă. În meciul cu Steaua a fost doar numărul de el, numărul 10.
- Gabi Balint, fost atacant Steaua

Emisiunea integrală GSP Live de marți, 16 martie:

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali îi dă cel mai mic salariu din campionat, dar vrea să facă o avere cu el

El e Google pentru FCSB! Jucătorul-surpriză care a devenit indispensabil pentru echipa lui Petrea

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
steauaeuna
steauaeuna  •  17 Martie 2021, 17:43
Postat de sasesase pe 16 Martie 2021, 17:18

GSP si FRF au devenit vopsitoria ciobanului

Tu ce culoare ai vrea sa-ti dea...fraiere frustrat...fa ceva ca sa-ti castigi vopseaua. Ce sti sa faci? Nimic. Nimicule...

dobrin
dobrin  •  16 Martie 2021, 17:26
Postat de magic4ever pe 16 Martie 2021, 16:29

Popescu a facut 2 meciuri bune cu echipe slabe si este mare jucator...este 0/ deocamdata, nu merita sa fie la nationala U21 la cat de slab a jucat in ultimele 3-4 etape...

E un al doilea Gabi Iancu.

sasesase
sasesase  •  16 Martie 2021, 17:18

GSP si FRF au devenit vopsitoria ciobanului

Vezi toate comentariile (9)
Comentează