FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Comentariu de Remus Răureanu » Dacă nu sunteți cuminți, vine Thiess! Pentru ce-i pregătește Bratu pe Grigore și pe Moldoveanu? Pentru epoca Thiess și a masonilor de telenovele?

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 01 mai 2018 13:58

Dinamo a pierdut cu Sepsi, la Sfântu Gheorghe, 0-2. "Câinii" joacă de pomană, nici nu știi dacă să apreciezi că Bratu insistă cu niște tineri, din moment ce nu se cunoaște ce se va întâmpla cu echipa de la vară.

Au mai rămas șapte etape din play-out. Multe! Dinamo încă n-a scăpat de tortură, trebuie să participe în continuare la caterinca din finalul sezonului dezamăgitor, rușinos, un soi de comedie-horror în care antrenorul și jucătorii au fost distribuiți ca figuranți.

Florin Bratu a reformat echipa, a adus câțiva tineri pe care-i folosește tot mai des. Ricardo Grigore, Vlad Olteanu și Robert Moldoveanu sunt titulari. În alte condiții, utilizarea copiilor ar fi constituit un semn că răbdarea și munca pot să garanteze un viitor mai bun. În alte condiții!

În astea, puștii sunt expuși pentru că trebuie să termine cineva campionatul îmbrăcat cu tricoul cu câini pe piept. Dinamo nu mai are obiectiv și, cel mai grav, nu are nicio direcție.

Pentru ce-i pregătește Bratu pe Grigore și pe Moldoveanu? Pentru epoca Thiess și a masonilor de telenovele? Pentru vreun patron-șarlatan din specia "Massone-Valerii Moraru"? Pentru o boală lungă sub comanda unui Negoiță scârbit că în 5 ani a creat o formulă mai slabă decât Sepsi, formația alcătuită în mare grabă în iarna trecută, când părea ca și retrogradată? Ce să le spună copiilor? "Luptați, antrenați-vă, că n-am nici eu habar ce-o fi mâine!"? "Nu vă faceți de râs, că ne văd ucrainenii, rușii, arabii și grecii?".

Grigore a greșit la golul lui Tandia, Moldoveanu a ratat vreo două ocazii foarte bune. Atacantul de 19 ani e un Viorel Moldovan necizelat, se demarcă atât de bine că toate mingile par să sară doar la el, numai că nu este capabil încă să și finalizeze. Un "cap" pe lângă din poziție excelentă, apoi un șut scos de Niczuly. Sespi câștigă, nu are înfrângere în play-out și e pe cale să se salveze de la retrogradare.

Dinamo pierde și nu știe încotro s-o apuce. Experimentații nu mai au chef în play-out și oricum nici nu-s fotbaliști grozavi, iar tineri cu potențial fantastic nu există. Din păcate, vor mai fi meciuri fără rost, unde două-trei sute de spectatori, câți mai vin la meciuri, s-au împărțit în două și fiecare grup crede că e în stare să cumpere clubul și să-l finanțeze.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (9)
balauru48
balauru48  •  01 Mai 2018, 16:35
Postat de baruch pe 01 Mai 2018, 14:17

foarte mult imi place cum scrie omul asta. el, dan udrea, cel care scrie despre ciclism (docan?), justin gafiuc, ba chiar si lutac sau craitoiu, scriu bine si cinstit. il simti ca e corect, nu cu glumitze, cu fitiluri politice, precum eternii tolontan, geambasu, andries sau naum. si chiar se informeaza despre sport(uri) si din alta parte decat de la tv.

Oltean fara minte!

bazileon
bazileon  •  01 Mai 2018, 15:40
Postat de baruch pe 01 Mai 2018, 14:17

foarte mult imi place cum scrie omul asta. el, dan udrea, cel care scrie despre ciclism (docan?), justin gafiuc, ba chiar si lutac sau craitoiu, scriu bine si cinstit. il simti ca e corect, nu cu glumitze, cu fitiluri politice, precum eternii tolontan, geambasu, andries sau naum. si chiar se informeaza despre sport(uri) si din alta parte decat de la tv.

Haide, bre, las-o balta. Parca a reinviat nea Mache, asa de bine scrie R. R. Iar Craitoiu? Doamne! Parere dvoastra.

calinescu_
calinescu_  •  01 Mai 2018, 15:35

IN PRIMUL RAND BRATU NU E ANTRENOR ....!!!!! MOLDOVEANU ARE MULT TALENT DAR NU ARE FORTZA ABSOLUT DELOC ....!!!!! GRIGORE E UN PIC DIFERIT , EL ARE DOAR FIZIC .....!!!!!! DUDEA E SI EL TANAR SI DESI ARE SI FORTZA SI TEHNICA NU E JUCAT UNDE E LOCUL LUI , ADICA LA INCHIDERE ...!!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează