FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Comisia de Recurs a dat decizia în „cazul Andrei Vlad” » Ce urmează pentru Dinamo

Comisia de Recurs a dat decizia în „cazul Andrei Vlad” » Ce urmează pentru Dinamo +22   FOTO
Comisia de Recurs a dat decizia în „cazul Andrei Vlad” » Ce urmează pentru Dinamo

Articol de - Publicat marti, 21 iulie 2020 17:57 / Actualizat marti, 21 iulie 2020 18:29

Dinamo a pierdut și recursul făcut în „cazul Andrei Vlad”, iar fanii sunt gata să meargă la TAS. 

După ce FRF a decis că Andrei Vlad a avut drept de joc în turul semifinalei Cupei României, Dinamo - FCSB 0-3, „câinii” au atacat decizia. Azi, Comisia de Recurs a respins apelul făcut de Dinamo!

Cu toate acestea, „câinii” nu renunță! Fanii-acționari sunt gata să meargă la TAS. Dinamoviștii se vor pregăti și vor contacta avocații pentru a duce procesul la Tribunalul Sportiv de la Laussane, în speranța că vor avea câștig de cauză în Elveția.

Tot fanii vor fi cei care vor strânge banii pentru proces. Din informațiile Gazetei Sporturilor, furnizate de câțiva avocați sportivi din țară și din străinătate, prețul variază între 20.000 și 45.000 de euro! 

EXCLUSIV O nouă dilema la FRF înainte de finala Cupei! Problema ridicată de Sepsi + cum poate afecta cazul „Andrei Vlad”

Ce spune ROAF 

Regulament de organizare a Cupei României, articolul 30, punctul 5, spune că „Începând cu faza 16-imilor, un fotbalist care acumulează două cartonașe galbene, în meciuri diferite, va fi sancționat cu suspendare pentru un joc, următorul din cadrul Cupei României".

 Ce spune Regulamentul Disciplinar 

Potrivit articolului 40, punctul 2, chestiunea este interpretativă. „Cartonașele galbene primite în prima fază a competiţiei, până în optimile de finală ale Cupei României, nu vor mai fi preluate în jocurile de baraj/sferturile de finală ale Cupei Românei".

Finala Cupei României se va disputa pe 22 iulie, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, între FCSB și Sepsi Sfântu-Gheorghe.

FOTO Imagini tari de la Dinamo - Poli Iași 1-1

+18 FOTO

VIDEO Mihalcea a dezvăluit de ce a plecat de la Dinamo: „Nu fanii m-au dat afară”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dinamo, forțată să joace vineri cu Hermannstadt! Cum ar putea arăta echipa fără cei 11 fotbaliști cu Covid-19

Gigi Mulțescu face un anunț important pentru fanii lui Dinamo: „S-a scris că aș vrea să plec...” + Ce spune despre înghețarea campionatului: „Cea mai realistă soluție!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (90)
cornelconasu
cornelconasu  •  22 Iulie 2020, 10:16
Postat de Valentin Onea pe 22 Iulie 2020, 06:52

Ar fi rusinos sa se faca asta si pierdere de bani. Ca federatia greseste si judeca dupa interesele ei, e una, iar sa jucam noi finala, oricum, e alta. Ce satisfactie am avea ? Dupa ce ne-au dat cu terenul in cap, ce vrem noi acum ? Sa jucam o finala ? Si ce echipa am avea in teren ? Cind s-ar putea juca finala...................la sfintu' asteapta ? Haideti sa fim seriosi !

Nu ai înțeles ! Aici e vorba de ..PRINCIPII, MORALITATE, LEGALITATE !!!!?? E vorba de faptul că niște indivizi fac ce vor ei , pentru cine vor ei, în loc să respecte regulamentele !!!

cornelconasu
cornelconasu  •  22 Iulie 2020, 10:13

De curiozitate CINE face parte din această Comisie de Recurs ??! Să știm și noi cine sunt ...”magistrații”, care sunt complici la o măgărie de proporții ! Deci nici cu ROAF-ul în mână acesti indivizi nu pot da o soluție legală, logică, normală !!??? ALE CUI INTERESE REPREZENTAȚI, că ale fotbalului în nici un caz, *** ??? !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

147259629210475
Valentin Onea  •  22 Iulie 2020, 06:52

Ar fi rusinos sa se faca asta si pierdere de bani. Ca federatia greseste si judeca dupa interesele ei, e una, iar sa jucam noi finala, oricum, e alta. Ce satisfactie am avea ? Dupa ce ne-au dat cu terenul in cap, ce vrem noi acum ? Sa jucam o finala ? Si ce echipa am avea in teren ? Cind s-ar putea juca finala...................la sfintu' asteapta ? Haideti sa fim seriosi !

Vezi toate comentariile (90)
Comentează