FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Commando pentru Alibec » Șumudică: "Am fost luni la președinte"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 iulie 2018 14:31

Marius Șumudică n-a renunțat la transferul lui Denis Alibec de la FCSB și e gata să garanteze pentru evoluțiile vârfului pe care Al Shabab vrea să plătească 1,7 milioane de euro. 

Tehnicianul anunță că în acest moment are 4 străini în echipă, iar noua regulă spune că o formație din Arabia Saudită poate avea 8 jucători din afara țării, ceea ce îi facilitează drumul lui Alibec la Shabab.

"Am fost şi luni la preşedinte. I-am spus că eu pentru Alibec bag mâna în foc. La început, conducătorii de aici nici nu au vrut să audă pentru că au văzut şi ei că Denis nu a jucat, dar acum analizează.

Nu-i interesează pe ei de ce s-a întâmplat asta, normal.

Numai că eu ştiu ce poate Denis, d-aia insist atât pentru el. Şi sunt o mie la sută sigur că dacă vine n-o să mă dezamăgească nici pe mine, nici pe cei de la Al Shabab", a declarat Marius Şumudică pentru TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
breitner
breitner  •  17 Iulie 2018, 18:41

Probabil Sumudica vrea sa stea cat mai putin la arabi! Cand or vedea seici figurile lui alibleg ii da pe amandoi afara.

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  17 Iulie 2018, 17:23

sumulica !!!!!!!!!!!!partea leului ,imparatulluminii nu te uita niciodata daca faci din 0, 1,7.

cobra_z
cobra_z  •  17 Iulie 2018, 15:56

posibil daca pleaca Alibec o sa-si bage mintile in cap...acolo nu va sti nimeni cine e, va incepe munca de jos cum se spune ca sa-si faca un renume, iar sumudica va fi ca un tata pt el... daca nu se face transferul Alibec e pa...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează